من تازه شروع کردم dota بازی کنم
اما هرکاری میکنم نمیتونم مثلا رنک یا کاپ بازی کنم
یا اینجور بگم بهتره کلا گزینه ی play dota رو نمیتونم بزنم همه قسمتاش قفله چکار باید بکنم ممنون میشم راهنماییم کنید
به ایمیلم پیام بدید
karimisajjad900@gmail.com
ممنون
من تازه شروع کردم dota بازی کنم
اما هرکاری میکنم نمیتونم مثلا رنک یا کاپ بازی کنم
یا اینجور بگم بهتره کلا گزینه ی play dota رو نمیتونم بزنم همه قسمتاش قفله چکار باید بکنم ممنون میشم راهنماییم کنید
به ایمیلم پیام بدید
karimisajjad900@gmail.com
ممنون
نمیشد ALCH و VOID رو قبل TI نرف کنن که توی همه بازیها پیک نشن
رسما VOID رو که پوکوندن با 140 CD
اخه قبل تی عای زیاد پیک نمیشد یهو توی تی عای الچ فرمانروایی میکردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو این تی عای عجیب ترین ها برای پیک نشدن brewو ursaبود هیرو هایی که همه ترنومنت ها پیک ثابت بود
bayani (09-12-2019)
سلام من تازه دوتا 2 رو نصب کردم و ازش خوشم میاد
و هیچی ازش سر در نمیارم (حالا این مهم نی )
چرا از هرکی میپرسم بازی کنم میگن که اگه زندگیتو دوست داری سمت دوتا 2 نیا !! چرا واقعا؟؟؟ خیلی برام سواله ....
بازی اعتیاد اوری هست اما اگه با کنترل بازی بشه مشکلی پیش نمیاد کلا هم جدایی نداره دوتاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا خودم سرگرمی خاصی نداشتم به توی گیمنت دوتا رو یاد گرفتم اما توش یه مدت افراط کردم و الان چوبش رو دارم میخورم که نمی تونم یه دانشگاه دولتی تو تهران برم
من دیگه همه ازدست دادن هامو ... از دست دادم ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کسی هست اینجا اموزش دوتا 2 بده ؟؟؟ رایگان نه پولی !!!
برو گیم نت اونجا یاد بگیرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یا برو همی اموزش های این سایتو ببیین
دوتا بازی ای که هرچقدر بازی کنی بازی ات بهتر میشه هرچقدر هدفمند تر پلی بدی سریع تر بازی ات پیشرفت میکنه
در اخر برو استریم ببین و اگه میتونی یه دوتا پلاس هم بخر
ترجمه آپدیت رو قرار دادم. همونطور که فکر میکردم با وجود اختصار باز هم کمی زمان برد و طولانی شد. خدا رو شکر که همون نصفه شب دست به تایپ نشدم
لینک موضوع: بحث درباره Ranked Matchmaking و مباحث مربوط به آن
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
در حال حاضر استیم بطور کلی آفلاین هست...
کسانیکه الان این پست رو میبینند بدونند که مشکل سراسری هست و از خود سرورهای استیم
آپدیت (۱۲:۳۴): سرورها به حالت عادی برگشتند.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©