منم مث تو اسیر اهنگ امیر بی گزندش شدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم مث تو اسیر اهنگ امیر بی گزندش شدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رهی (07-12-2016)
زیاد فعال نیستیم ولی از دور حواسمون بهتون هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کل البوم امیر بی گزند پیشنهاد میشه
بهترین البوم تاریخ موسیقی ایران
منتقل شده به اینجا :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بحث و گفتگو درباره Dota 2
رهی (07-12-2016)
از ادعای شما بندع به وجد اومدم لینکی چیزی داری برسون میلاد جانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
Milad._.R (07-12-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پیام خصوصی شد
اگه تو ایران البومی بهتر و کامل تر اومده بگید ما هم گوش بدیم
پاروی بی قایق هم آلبوم عالی و با کیفیتی بود، البته اشعار کلاسیک مثل امیر بی گزند نداشت
اگه شعر کلاسیک میپسندید، البوم "من خود آن سیزدهم" رو هم پیشنهاد میکنم ، مخصوصا ترک "کو به کو"
Hype Hype overwatch new hero
Overwatch's first new hero, Ana, revealed | Polygon
همین دیروز رو پروفایلت نوشتم اقا کجایی چه زود برگشتی دعام مستجاب شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
WardeN (07-13-2016)
ایمورتال های بعدی به دوتا2 تست اضافه شده
Wraith King arms item
Bounty Hunter back item
Slark weapon item
I went from 3.4k MMR to 5k. این فک کنم مقاله خوبی باشه ولی یخورده قدیمی برا قبل ریبورنه
WardeN (07-13-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©