آرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نظرت ؟
فیلم خیلی خوبی بود و کمدی های خیلی خوبی داشت صحنه های خنده دار و شخصیت کاملا اروم مرد تک مشتی اما تقریبا توی کل فیلم هیچ استرسی نمیاد دنبال ات اینقدر که خیال ادم از مرد تک مشتی راحته و داستان بهم گره خورده ای داشت که باعث میشد پشت سر هم قسمت هارو پلی کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان بسیار مشتاقم ببینم فصل بعدی کی میاد
اتک ان تایتان هم احساس میکنم یخورده رو اعصاب میتونه باشه بنظرت توکیو قول یا اتک ان تایتان؟
''iMM (07-29-2019)
سلام . بالاخره من اومدم
چون درس میخوندم نبودم العان اومدم دیدم کلی هیرو ها عوض شدن اسکیل هاشون
یک سوال من یک اکانت جدید زدم برای اینکه زود رنک رو بتونم باز کنم
توربو برم یا allpick
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
توربوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام خوش برگشتی D:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای کنکور میخوندی؟ چه رشته ای؟ چه رتبه ای میگیر بنظرت؟
من گوشی ام خراب شده منم گرفتم اکانت جدید ساختم یه چند تایی یکی اش رو کلا توربو رفتم با وین ریت 67درصد و اورج خوب (بنظرم) بهم لجند 3داد که سولو ام ام ار 3100 و پارتی 3000اما با یه اکانت دیگه همش رو ال پیک رفتم سولو 3460و پارتی چون همه رو باختم 2800داد که شد لجند 6 نود
در کل بنظرم توربو فقط100 تا مچ رو شما رد میکنی و در بهترین حالت ام ام ار 3200بگیری اما بنظرم ال پیک 3500راحت میشه گرفت و رفت hsیا vhs (در کل سیستم mmr خیلی پیچیدس اینا همش یه حدسه)
بله کنکور
. انشالله دوشنبه معلوم میشه
اها مرسی پس all pick برم
آپدیت Summer Scrub 2019 هم الان آمد و حجمش چیزی حدود 400 مگابایت هست.
این آپدیت بیشتر برای بهینه سازی بازی هست و باگ ها و الگوریتم های قدیمی را بهبود میده و برخی امکانات کاربردی جدید هم اضافه میکنه
من براش تاپیک جدا نزدم چون احساس میکنم مجال توضیحش نیست با توجه به این نکته که خیلیها از کنار خوندن جزئیات این آپدیت ها عبور میکنند...
ولی اگر دوست داشتید جزئیات رو بدونید به اینجا برید.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ba4ma3n (08-15-2019),bayani (08-09-2019),erebor (08-09-2019),Milad._.R (08-09-2019),Royal_Crystal (08-11-2019)
خیلی حال کردم اولاشو خوندم
افکت ترول هم خوب شده
فقط یه سوال از کی وقتی ترول اولتی میکنی قفل میکنه رو دشمن
ریپورتا هم بد نشدن
از patch 7.20 آلتیمیتش rework شد و جدای از اون باقی فابلیت هاش هم خیلی تغییر کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان کسی میدونه رنک ها از چه تاریخی ریست می شن ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©