با سلام من در این سایت Custom Maps دوتا 2 برای تست ثبت نام کردم میخواستم بدونم چطوری میشه بازی کرد؟ d2modd.in
با سلام من در این سایت Custom Maps دوتا 2 برای تست ثبت نام کردم میخواستم بدونم چطوری میشه بازی کرد؟ d2modd.in
Reza Y (06-06-2014)
سلام دوستان اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم .
برای گنک کردن اون علامت ضربدر که روی مپ نشون مین از چه کلیدی باید استفاده کرد (منظورم Ctlr+Click نیست)
الت+کلیک راست رو جایی که میخوای
Reza Y (06-06-2014)
Cntrl+Alt+Click همه با هم همزمانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
mohammad_god (06-02-2014)
اگه منظورت علامت X یا ! بستگی داره خودت چه Hotkey هایی گذاشته باشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی Normal اش برای X از Ctrl + alt + راست کلیک
! از alt + راست کلیک
mohammad_god (06-02-2014)
کسی جواب منو میده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه ایتم ASUS ROG DreamLeague Season 1 که همراه با کتاب هست رو بخرم دقیقا یه ایتم هایی میده؟؟؟؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
دوستان تاریخ رسمی ای که Dota 2 عرضه شد کی بود ؟ اون موقع هم رایگان بود ؟ یا اگر پولی بوده چند بوده؟
یادم نی که بود ولی از اون روز به بعد رایگان موندهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©