India سرور پیدا نمیکنه، من سرچ زدم 5 مین دنبال سرور گشت دیگه خسته شدم کنسل کردم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
India سرور پیدا نمیکنه، من سرچ زدم 5 مین دنبال سرور گشت دیگه خسته شدم کنسل کردم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
اخیرا پینگ تو ایندیا فوق العاده پایینه . توی sea هم بدک نیست . !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
آره منم 10 دقیقه صبر کردم چیزی پیدا نشد !!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
یه سوال
جرا من 3% اباندون دارم ؟!
نه از بازی لفت دادم
نه دیسکانکت شدم و...
سلام دوستان
هیچ راهی نیست بشه کاری کرد تو practice with bot یار های خودی این قد خنگ نباشن ؟
یه سوال دیگه اگه لابی بسازم واسه اینکه بتونم یار خودی رو روی hard بذارم فقطم خودم باشم خیلی حجم میره از نت ؟
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمی شه بوت بوته دیگه ... اگه منظورت رو easy hard ایناشه کد داره که تو کنسول باید وارد کنی.
در مورد سوال دومت به طور قطعی نمی شه جواب داد ولی مطلبی که روشنه اینکه تو این بازی بسته های اطلاعاتی کمتر با اینتر نت مبادله می شه قاعدتا با ید خیلی کمتر باشه
یا می تونی تو هر دو حالت حجم مصرف شده رو اندازه بگیری تا مطمئن بشی
mory1996 (02-07-2015)
خدا لعنتشون کنه
یه بازی انلاین هم نمیتونیم بازی کنیم
با نت 1 مگ نمیتونم بازی کنم مجبورم bot رو تحمل کنم
باید برم دنبال گیم نت
سلام بچه ها اگه میشه یکی در باری ultimate هیروی anti mage توضیح بده که چطور دمیج میده؟ و دمیج منطقه اییش چطوره و... در کل یه توضیح کامل میخوام ازش اموزش سایت رو خوندم ولی اینگار زیاد با توضیحات نبود نمیدوم...
مقدار مانایی که شما سوزوندی از هیرو مقابل
یا اسپل کست کرده و مانا کم شده
و یا تموم شده
یه درصدی داره که به اون اندازه دمیج میزنه
یعنی درصد دمیج*مانایی که کم شده
و به یه شعاع عمل دمیج میده که اکثرا روی هیرویی مثل اینتل ها یا هیرویی مثل تیمبر ساو کست میشه که مانا لوز زیادی تو فایت داره
اگه یا یه چیزی مثل 1 دارکسیر ترکیب بشه کمبو خیلی خطرناکی میشه
Mohammad_ai69 (02-08-2015),Soul Keeper (02-08-2015)
اگه حریف هم مانای خودشو رو با زدن اسپل تموم کرده باشه بازی دمیج میده؟! یا فقط خود انتی میج باید بسوزونشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©