من میخام بیام تو لابی
باید کسی رو ادد کنم تا بتونم لابی رو پیدا کنم؟
steam: angryman1375
من میخام بیام تو لابی
باید کسی رو ادد کنم تا بتونم لابی رو پیدا کنم؟
steam: angryman1375
فکر نکنم دوست داشته باشه من بگم ولی روی این کلیک کردهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Hi. My friend have good offer for you.
steancommuniutuy.com/profiles/76561197983515885
Add him. He can't. Steam error. Thx.
ببخشید من رمز استیمم رو گم کردم چطور میتونم دوباره واردش بشم ایمیلم رو دارم؟
یه پسورد الکی بزن بعد ارور میده و یه لینک بهت میده پایین ارور ، برو توی اون لینک ، ساپورت استیم هستش 3 گزینه داره با توجه به اینکه پسورد یا اکانتت رو یادت رفته یا تغییر رمز ، یکیش رو انتخاب کن (معلومه گزینه هاش نیاز نیست حتما انگلیسیت خوب باشه ) ، همه شرایط هستش اصلش اینکه میاد به ایمیلت ، باید ایمیلت رو یادت باشه که باهاش اکانت ساختیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه راه دیگه :
پایین یوزر و پسورد وارد کردن 3 گزینه هستش اخرین گزینه رو انتخاب کن ( retrieve a lost account ) بعد 2 تا گزینه میاره اگر اکانتت رو میدونی اولی انتخاب کن و بعد وارد کن و ادمه یه کد می خواد از ایمیلت دریافت کن و ادمه قضیه معلومه
اگر اکانت یادت نیست دومی رو انتخاب کن و اون ازت ایمیل باید بخواد و .....
ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 07-05-2014 در ساعت 07:35 PM
من خودم با لینک ترید میتونم چند بار هم انجام دادم یکار دیگه هم هست که یکی شمارو ادد میکنه و به شما میگه شما رفیق من رو ادد کنید!! و سپس خفتتون میکنه!
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
سلام
من یه اکانت دارم که رنکش 300 هست با کلی ایتم و ست از این چیزا
کتابم دارم
میخواستم بفروشم
برای فروشش باید چی کار کنم ؟
شما در قسمت بازارچه پست بذارید و فروش خود رو اعلام کنید که اگر کسی خواست یا اددتون کنه یا باهاتون تماس بگیرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلیک کنید
Milad._.R (07-06-2014)
ویرایش توسط SmallStyle : 07-06-2014 در ساعت 10:46 AM
دوستان اگه ما واسه هیرو مون 2 تا Daedalus ایا درصد کریتیکالش یا میزان شانسش با هم جمع میشه ؟
2- اگر خود هیرو هم اسکیل کریتیکال داشته باشه ایا این با اون جمع میشه درصدش یا میزان شانسش؟
ویرایش توسط AmirMahmood : 07-07-2014 در ساعت 02:30 PM
2 آیتم یا اسپله کریتیکال هیچوفت با هم Active نمیشن ولی در کل Chance اش زیاد میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و اینم بگم که Chance اشون با هم جمع نمیشه.
برای مثال اگه بگیریم Daedalus به شما 25 % شانس کریت بده , 2 تا Daedalus به شما 50 % نمیده.
احتماله 25 % دوم از اون 75 % قبلیه.
یعنی شما اتک میدی , 25 % شانس داری که کریت بزنی , پس 75 % هم شانس داری که کریت نزنی , حالا اگه اون 75 % اتفاق افتاد و شما کریت نزدی , 25 % امکان داره که دوباره تو این 75 % کریت بزنی.
AmirMahmood (07-07-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©