برای همین هم هست که روی پودج این ایتم رو میبندن ، تا جونش سریع پر شهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای همین هم هست که روی پودج این ایتم رو میبندن ، تا جونش سریع پر شهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر میکنم دلیل اصلیش magic resistant که میده باشه . پاج اونقدر اچ پی داره که 10 ریجن در ثانیه به هیچ جاش کفاف نمیدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
سلام از وقتی ویندوز 8 ریختم میخوام برم تو دوتا 2 یک پنجره کوچیک ازاستیم وا میشه و میگه first time play و یه مدت همونجا میمونه چجوری میشه رفعش کرد (رو بقیه بازیها هم این شکلیه)
سلام دوستان.
من 40 دلار وارد اکانت استیمم کردم و وقتی وارد دوتا میشم و یک ایتمی رو میخوام بخرم این اررور رو میده:
there seems to have been an error initializing or updating your transaction. please wait a minute and try againor contact support for assistance.
تو یک سیستم دیگه و با یک اینترنت دیگه هم تست کردم نشد .
با شیلتر شکن هات اس پات شیلد هم تست کردم نشد.
استیم گارد رو هم تازه 5 روزه فعال کردم.
وقتی که میخواستم 40 دلار رو وارد استیم والتم بکنم ازم ادر خیابا وشهر رو به علاوه ایالت و کشوری رو که توش زندگی میکنم و زیپ کد پرسید و چون ایران رو نداشت من یک سری حروف الکی اونجا نوشتم و ایالت us رو انتخاب کردم ادامه دادم.بعدش 40 دلار وارد اکانتم شد.
کسی میدونه باید چه کار کنم؟
دقیقا تعداد روز ها رو مطمئن نیستم ولی فکر کنم بعد از اینکه برای بار اول Steam Wallet خودتون رو شارژ میکنین باید 30 روز منتظر بمونینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام. من نتم 256 (32 kb) هست و یه زمون میخواستم دوتا2 بازی کنم که بعدش اون قضیه ی ضعیف شدن نت و بالا رفتن پینگ و ... پیش اومد، من کلا دوتا2 و استیم رو پاک کردم!
حالا اگه ببینم پینگم بازی رو میکشه، دوباره میخوام بازی رو بخرم. حالا نمیشه شما یه چند تا آی پی بهم بدید تا تست کنم ببینم پینگم چقدره و تایم اوت میده یا نه؟( مثل همون آی پی هایی که میلاد یا سعید داده بودند، فقط یکم بیشتر و کامل تر)
خیلی ممنون
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
New Sea - 103.10.124.148
Old Sea - 103.28.54.1
US West - 192.69.96.110
US East - 208.78.164.1
Luxembourg : Eu West - 146.66.152.1
Austria : Eu East - 146.66.155.1
Stockholm : Russia - 146.66.156.2
South America - 209.197.29.2
South Africa - 152.111.192.2
الان بهترینش که برای خود بنده ج میده Eu East و russ هستش
ممنون از راهنماییتون
new sea رو که کلا تایم اوت داد
OLD sea پینگم 312 شد و بدون تایم اوت
US west هم کلا تیم اوت داد
US east دوباره همش تایم اوت
EU west بدون تایم اوت، پینگم 146
EU east بدون تایم اوت، پینگم 134
russia بدون تایم اوت، پینگم 147
South america بدون تایم اوت، پینگم 309
south africa بدون تایم اوت، پینگم 292
پینگ هایی که نوشتم، میانگین پینگم بودند. حالا میشه بازی کرد؟
یه سوال دیگه : اگه بخوام برای مثال با چند نفر ایرانی بازی کنم، پینگم پایین تر میاد دیگه؟؟ (ایران آی پی مشخصی نداره؟)
بازم ممنونم
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی Eu east میتونی بازی کنی البته بستگی داره isp تو چی باشه من رفیق داشتم با پینگ 400 بازی میکرد نه لگ داشت نه دلی ولی خودم با مخابرات پینگ 4.2.2.4 ام 30 هست ولی لگم *_*
اگه هم با ایرانی ها بازی کنه فرقی نمیکنه چون سرور ثابته ! ایرانم فک کنم اول آی پیش 46 باشه دقیق نمیدونم ولی فک کنم همینه
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
H.e.x (05-21-2014)
H.e.x (05-21-2014),Mohammad_ai69 (05-21-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©