با سلام دوستام من از استیم استور با والت نمی تونم خرید کنم یک ارور مسخره میده که اینه :
Cant Update or Instalizing Your Tracintons . Please Wait .....
همچین چیزی
کمک لطفا
با سلام دوستام من از استیم استور با والت نمی تونم خرید کنم یک ارور مسخره میده که اینه :
Cant Update or Instalizing Your Tracintons . Please Wait .....
همچین چیزی
کمک لطفا
ip masalan usa bezan sa'ato languagetam ba oon hamahang konThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میشه با عکس اینا یاد بدین ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان میشه در مورد لیگ های جهانی دوتا 2 توضیح بدید بازی چطوریه بعد چطوری میشه دیدش و اطلاعات جامع بعدش من یه بار که رفتم ببینم یه ضفحه اولش باز شد و گفت یه چیزی رو انتخاب کن که بغلش پرچم کشور بود در مورد اونم توضیح بدید ممنون میشم
با سلام
من حدود 1 ماهی هست دوتا دو بازی میکنم
الان لولم شده 14
از وقتی که لولم 9 بود دوتا هیچ آیتمی بعد از بازی ها بهم نداده
حتی توی 3 تا بازی بعد از بازی که کسی بهم آیتم یا گیفت داده برام توی آرموری نیومده
میخواستم ببینم برای همه همین طوریه که بعد از لول 9 دیگه هیچی نمیده یا فقط برای من این طوریه ؟
از چند نفر در مورد این موضوع پرسیدم
یک نفر گفت بعد از لول 25 دیگه چیزی نمیده ( که من بعد از 9 یا 10 دیگه نداده )
یک نفر گفت هیرو چلنجت رو بازی کن تا بده ( که الان 11 تا هیرو رو رد کردم بازم نداد )
مرحله های آموزشی رو هم کامل رفتم و آیتم هایی که مال اسنایپر بود و میداد رو گرفتم
بن هم فقط یک بار شدم اونم توی لول 2 ( یعنی به اینم فکر نکنم مربوط بشه )
الان فقط بعد از تقریبا هر 3 تا بازی یک پیام بهم میده که به صورت تشویقی رپورت اضافه گرفتم که بیشتر بازیکن های بد و اینا رو رپورت کنم
من چون تازه لولم به 13 رسیده فقط 4 تا بازی به صورت سولو توی رنک بازی کردم
اگه اینو برم به نظرتون چیزی میده ؟ یا نه ؟
خیلی سوال کردم و خواستم همه چیز رو بگم تا چیزی ناگفته نمونه
من حدود یک ماه دیگه دارم میرم سربازی ... یکم وقت آزاد دارم میخوام بازی کنم که دوتا هم با این آیتم ندادن و ایناش یکم داره برام تکراری میشه
کلا" دیگه گیفت داده نمیشه دوست عزیز
هر از چندگاهی بعد از چند بار لول آپ امکان داره براتون باندل یک هیروی خاص دراپ بشه...یعنی یک ست رو یکجا برنده بشین حالا دیگه ارزشش هم مثل خودش Random هست.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سلام مجدد
دو سوال مهم داشتم
1. من توی بازی یک باگ پیدا کردم ... میخواستم بدونم سایت اصلی که بتونم باگ رو رپورت کنم کجاست ؟ ( از باگ تصویر و ... هم دارم )
2. بعد از بعضی از بازی های خوبم یعنی وقتی تیم مقابل رو کاملا جمع میکنم و بازی تموم میشه بن میشم ... به نظر میرسه انگار بازیکن های تیم مقابل از روی قصد رپورت کردن ...
آیا جایی هست که بشه دید دقیقا به چه علت بن شدیم ؟ آیا رپورت بوده ؟ لفت بوده ؟ ( چون اصلا تا حالا نه لفت دادم نه آ اف کا ) و این که بشه با دلیل قانع کننده بن رو باز کرد ؟
آیا میدانید لول 1 ember spirit که searing chains نام داره . به ترتیب لولش 80/60/100/120 دمیج میده ؟ یعنی تو لول 1 80 تا میده . تو لول 2 60 تا . احتمالا اشتباه محاسباتی ولو بوده . اگه کسی میتونه ریپورت کنه اینو
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
کلاvalve خودش یه اشتباه بزرگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
miniod (01-12-2015)
دوتا 2 از لول 30 تا الان که 70 هستم حتی یدونه آیتم هم نداده بهم !
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©