هل = هلث نوار چیه :\ هلث پوینتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هل = هلث نوار چیه :\ هلث پوینتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Youtube Junkey
MR.Mahdi.j (01-30-2015)
هل ؟ هل که توی چای میریزن که منظورت نیست ؟ ، اون هلث هست دلبندم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فاصله باختـــــن تا ساختـــــن فقط یک کلمه است ، خواستـــــن
سلام دوستان
من چند وقتیه نتم قطعه و وقتی می خوام دوتا۲ رو آفلاین بعضی کنم. بد از این که لود بعضی تموم می شه میره رو حالت connecting to the dota2 network
هر کاری کردم درست نمی شه اگه کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه.
سلام دوست عزیز
شما یک بار باید زمانی که به اینرتنت اتصال داری آنلاین بازی کنی
چک کن که آپدیت هات کامل باشه
بعد از بازی و استیم کامل خارج شو و اینترنت رو قطع کن
حالا استیم و بازی رو باز کن و حالت آفلاین رو امتحان کن .... احتمالا مشکلت برطرف میشه
(((( چند وقتی هست که منم نمیتونم بدون اینترنت روی حالت آفلاین بازی کنم ))))
Reza Y (02-02-2015)
سلام یه سوال! چطور تو جنگل فارم های بزرگ میسازن؟ :دی منظورم اینه یه محلی ک کریپ های جنگل هستن بعد مدتی میری میبینی یکی ۱۰۰۰ تا کریپ اونجا جمع کرده
به این کار میگن Stack کردن، برای انجامش باید قبل از هر دقیقه از بازی که کریپ ها ریسپان میشن اونا رو دنبال خودت بکشی تا اون لحظه کمپ خالی باشه و یه دسته دیگه اضافه بشه،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
معمولاً ثانیه 52 تا 54 اگه اینکارو بکنی Stack میشه.
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Mohammad_ai69 (02-03-2015),Soul Keeper (02-03-2015),رهی (02-03-2015)
دوستان یه سوال sf اگه agies داشته باشه 1بار بمیره 6ش دمج میده یا باید کاملا بمیره؟ امتحان نکردم پی:
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
بعد اولین مردنش Soul هاش نصف نمیشه در نتیجه دمیج نمیدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
HoMaYoON (03-24-2015)
کسی سایت Bet بجزء Dota2lounge.com - itembetsyolo.com - gosugamers.net - Dota2wage.com - ItemDice.com نمیشناسه ؟
Youtube Junkey
دارم خواب میبینم آیا !؟
پینگ من تو سرور India شده 100 !!!!
یعنی داریم به آرزوهامون میرسیم ؟ :X
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©