ممنون از راهنمایی تونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تیک All pick رو برداشتم و گذاشتم روی All random
حالا اون قسمتی که گفتین تعداد بازی هارو نشون میده کجاست؟
ممنون از راهنمایی تونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تیک All pick رو برداشتم و گذاشتم روی All random
حالا اون قسمتی که گفتین تعداد بازی هارو نشون میده کجاست؟
KAMAL_TITANIUM (06-26-2015),Mohammad_ai69 (06-26-2015)
خواهش میکنم هدف ما کمک به تمامی دوستان عزیز مثل شماستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همینطور که توی عکس میبینید یک جمله قرمز رنگ نوشته شده که تعداد 16 بازی هم مشخص شده که برای شما خیلی کمتره ، این فقط یک مثال بود
H.e.x (06-27-2015),IR_Prince (06-26-2015),KAMAL_TITANIUM (06-26-2015)
البته گاهی اوقات به خاطر باگ شدن بازی و مشکلات بازی ممکنه نشون نده ولی شما همچنان بن هستید .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
KAMAL_TITANIUM (06-26-2015),Mohammad_ai69 (06-26-2015)
خوب دیگه ما چیزی که هستش رو میگیم به قول شما باگ هستش و کم پیش میاد بازم تشکر بخاطر نکته ای که ذکر کردینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
IR_Prince (06-26-2015),KAMAL_TITANIUM (06-26-2015)
بسیار ممنون واقعا لطف کردید. واسه من 3 تا بازی نوشته بود به رنگ قرمز. از شانس ما یک هیرو ی بدرد نخوری هم داد برم باهاش بازیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مرسی دوست عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چند تا سوال در مورد شیوه انجام بازی دارم.کجا باید مطرح کنم؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هم اینجا ، هم در تاپیک زیر :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بحث و گفتگو درباره Dota 2
KAMAL_TITANIUM (06-27-2015)
holy shit wtf bro?
چیکار کردی 16 گیم بن شدی؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
همین جا میتونید سوال های مربوط به دوتا رو بپرسید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
KAMAL_TITANIUM (06-27-2015)
سلام
من book lvl4 دارم و دو روزه که روی چلنج انیگما موندم ازتون ممنون می شم که اگر این چلنج رو به من یاد بدید
ممنون
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©