داداش این مشکلی که شما داری مربوط به نتت هست من خودمم بعضی وقتا با مشکلاتی مثلا شما مواجه میشم مثلا وقتی میخوام برم پروفایل کسی رو ببینم ارور میده که
falied to returtive profile
100 درصد این کلمه وسطی رو از خودم درآوردم :دی
داداش این مشکلی که شما داری مربوط به نتت هست من خودمم بعضی وقتا با مشکلاتی مثلا شما مواجه میشم مثلا وقتی میخوام برم پروفایل کسی رو ببینم ارور میده که
falied to returtive profile
100 درصد این کلمه وسطی رو از خودم درآوردم :دی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دوست من برای استفاده از برنامه های کاهش پینگ باید تمام پروکسی ها یا شیلتر شکن ها رو غیر فعال کنی
در غیر این صورت کار نمیکنه ، من خودم استفاده کردم پینگم 60 تا 80 میاد پایین شاید بستگی به اینترنت و آی اس پی شما هم باشه
من الله توفیق
به طرز عجیبی و خود به خود مشکل حل شد !! الان مشکلی در دیدن ریپلی ندارم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
با سلام من تو هر بازی دوتا دو200 از حجمم میره اگه میشه کمکم کنین؟؟
200 مگ
از تنظیمات دوتا 2 برو قسمت option و گزینه network رو بذار lowThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
WardeN (04-24-2015)
بکس من دیشب ban شدم باید 5 دست all random بازی کنم دوتاشو بازی کردم یکیش رو بردیم و یکی باختیم ولی بازم زده 5 دست all random باید بازی کنی تا از بن در بیای
سلام من ميخوام بدونم چطوري ميتونم از صدا تو هنگام بازي استفاده كنم من از هدفون استفاده مردم و سيم ها رو جاي مشخصشون زدم واي بازم صدا نميرفتم hot key هم امتحان كردم نشد ميشه بگيد بايد چه كنم بايد جاي سيم هارو عوض كنم؟
از قسمت hotkeys سمت راستش پایین سومی دکمه ی voice رو انتخاب کردی ؟ اونو انتخاب کن وقتی میخوای صحبت کنی نگهش دار خودت صداتو نمیشنوی بقیه میشنون .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
Pouya_75 (04-30-2015)
منم همین مشکلو دارم همه چیزو درست میزنم هدفون هم سالمه ولی وقتی میرم تو بازی دکمه gکه واسه voice هست رو میزنم هیچی نمیرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی قسمت voiceتنظیمات استیم هم وقتی تست میکروفون رو میزنم هیچی صدا نمیره
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©