بی زحمت این پست رو پاک کنید اشتباه شد
بی زحمت این پست رو پاک کنید اشتباه شد
بچه ها من یه مشکلی دارم تو گیم تو Fight ها لگ میشم اصلا هیچی نمیبینم .
ولی بعدش فیکس میشه کسی میدونه مشکل من چیه ؟
The Viper (04-10-2015)
مشکل تو مشکـــــل همست رفیق ما کلا لگیم تو فقط فایت ها.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
The Viper (04-10-2015)
منم همین مشکلو دارم! نمیدونم این مشکلای مسخره از نت ماست یا از سرورهای دوتاست... در کل میخوام یه بازی کنم کوفتم میشه.. جدیدا دارم رو حس شیشمم کار میکنم که وقتی بازی لگ شد بفهمم بعدش چی میشه! که ذهنی بازی کنم :vThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The Viper (04-10-2015)
مشکل از نت ماس اگه میخوای مثه ادم پلی کنی و وقتی phantom lancer پیک کردن عین ان لگ نشی باید یه نت خوب بگیری ترجیحا 512 به بالا مثلا من دیروز ساعت 2 شب که اوضاع نت به دلیل دانلود شبانه خراب میشه اصلا لگ نبودم درحالی که رقیبمون phantom lancer پیک داده بودن
پیشنهاد میکنم از مخابرات که اصلا نگیرین ِ
Soul Keeper (04-11-2015),The Viper (04-10-2015)
دوستان یه سوال دارم خدا وکیلی میدونید جواب بدید
من با یه اکانتم که on میشم لگ نیست ولی وقتی میرم اون یکی اکانتم لگ میشه حتی توی بوت مچ هم لگه پینگ خوبه ها ولی انگار دیراینور و اونور شه هستا اونجوریه
اگه مشکلم رو کسی رفع کرد بهش 2 رر میدم .مرسی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
تنظیمات هر دو اکانت رو دقیقا چک کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دادا چک کردم فرقی نداشتن
راه دیگه ای سراغ نداری؟
من مخابرات 512 دارم و شب و روز پینگم بین 100 تا 160 هست . بدون لگ .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
♥invO
احتمالا بابات رئیس مخابراته :دی چون جمله تو تقریبا امکان نداره .
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©