Four-Eyes (07-29-2015)
فقط میتونی تو US east بازی کنی.من همیشه تو سرور های Us east/west بازی میکردم و پینگم خوب بود ولی امروز کلی pocket loss و قطعی داشتم.به خاطر همین بن شدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لگ خیلی بدی بود امروز نمیشه بازی کرد، پینگت رو رو همه unknown زده چون همه جا پینگت بالا هست،دلیل اصلیش ضعیف بودن نت ایران هست،بازی هم نه نرو چون فول لگ میشی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سرورا واقعا بده من نمیدونم چرا یه سرور برا ما ایرانیا نمیزنن،یا شاید مارو شناختن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Deadking (07-29-2015)
امروز رو بعید بدونم از سرور های ایران باشه! یعنی منظورم اینه سرور های استیم امروز هم خیلی خرابه( چون نت ایران که همیشه مشکل داره) تو بازی بودم همه ی اعضای بازی لگ بودن هی فحش میدادن valve رو در کل امروز خیلی خرابه نمیشه بازی کرد
Deadking (07-29-2015)
فکر کنم امروز کلا سرورهای استیم خرابه چون نه میشه ترید کرد و نه میشه بری بازی
The enemy of my enemy is my Friend
Deadking (07-29-2015)
سلام
یه اتفاق عجیب افتاده میرم تو بازی همه چیو میاره بجز لول کتابم(کلا لود نمیشه اون) و مسابقات!اصلا نیست اینا و لود هم نمیشن.کسی همچین مشکلی داره؟
کسی؟ همه ی جامعه ی دوتا2 باز
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Miladend (07-29-2015)
واسه من که مسابقات رو میاره،بوکم ندارم.
دیدن مسابقات واسه همه مجانیه ...... بوک مخصوص کارهای جانبی و آیتم های ti5 هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه داداش منظورشون این بود که دیروز که خیلیا توی دیدن بازی ها مشکل داشتن .میتونستن منم اول این فکر شما رو کردم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©