عزيزم هر دفعه كه بازي جديد ميكني بايد ببنيدي؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولي من پسنهاد ميكنم يه بار دگه چك كن چون هممون داريم اين بازي رو ميكنيم ولي اينقدر حجم نميبره!!
عزيزم هر دفعه كه بازي جديد ميكني بايد ببنيدي؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولي من پسنهاد ميكنم يه بار دگه چك كن چون هممون داريم اين بازي رو ميكنيم ولي اينقدر حجم نميبره!!
ViViV (06-11-2015)
من خودمم به همین مشکل دچارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه ماهه نت ام مشکل پیدا کرده
الکی 3 دفعه تا حالا بخاطر دیسکانکت شدن Abandon شدم ( آخریش همین دیروز بود )
ولی خب چون من برای تفریح بازی میکنم و از مود All Random هم خوشم میاد برام اهمیتی نداره
به نظرم بهتره کسی که نت اش مشکل داره به بن شدن اهمیت نده
چه اشکالی مگه داره all random ... مود به این باحالی
دیگه مثل All Pick تیم حریف نمیتونن عین عقده ای ها هیروی ضد مارو پیک بدن
یه سوال
من دوتا 2 رو دارم میخوام ازش کپی بگیرم بریزم رو فلش دقیقا باید چیکار کنم فقط پوشه استیممو بریزم رو فلشم کافیه؟
...یعنی هیچ وقت نذارید یه کامپیوتر بفهمه که عجله دارید...
عین عقده ای ها؟ معلومه خیلی بازی نکردی.. هر کی ضد پیک کرد عقده ای؟ از باخت بدت میاد؟ خخThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
بايد بك آپ بگيري بعد جايي كه save كردي بري اونو كپي كني رو فلش فلش بالا ٨ فك كنم فك كنم كافي باشه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوست عزیز بهترین راه یاد گرفتن دوتا2 اینه که یکی که بلدرو اد کنید و باهاش صحبت کنید ......... خوندن مطلب اینا فایده نداره
چطوری میتونم بک آپ بگیرم ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
راست کلیک روی بازی تو استیم > Backup game filesThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میتونی هم خود پوشه استیمو کپی کنی. من ویندوز عوض کردم همینکارو کردم خیلیم راحت
خب اون وقت بک آپ که میگیرم کجا میره که برم بریزمش رو فلشم دوتا رو؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وقتي ميخواي بك اپ بگيري خودش مينوسه كه مخواي كجا save كني وقتي به صورت CD يا DVD فك كنم DVD دو فايل ميشه ميشه فرقي هم نداره ولي كلا اينطوريهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وقتي بري بك بگيري انگليسيت خوب باشه ديگه حله داداش
D:
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©