والا خودم هم نمیدونمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون بابت راهنمایی
والا خودم هم نمیدونمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون بابت راهنمایی
یه سوال دارم
قیمت هر ست رو از کجا میشه فهمید
ویرایش توسط Deadking : 06-21-2015 در ساعت 10:56 AM
سلام دادا اون باکس بنفشه رو روش کلیک راست کن بعد بازش کن بهت چنتا ایتم میده تا لول 9 این باکسه هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ایتم هایی هم که تو بازی دراپ میشه گوشه سمت چپ بازی برات نشون میده و اسمت رو هم روشه
از مارکت استیم :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
https://steamcommunity.com/market/
اینم دقت داشته باشید که قیمت ست هایی که هنوز باز نشدن (باندل) از ست هایی که باز شدن بیشتره
سلام چطور میتونم از حالت رادیانت دربیام؟
بشه مثل دوتا یک که درخت و unded باشه.
همین درخت نخودیا چون دوتا 2 فرق داره.
اگه منظورم و گرفتید لطفا کمی واضح تر توضیح بدید.
دوستان اگر شخص مطمعنی برای boost کردن میشناسید معرفی کنید لطفا!
سلام دوستان یه مشکلی هنگام اجرا بازی برام پیش اومده. من بازی رو از طریق بک آپ گرفتن از سیستم دوستم و ریستور کردن اون تو سیستم خودم نصب کردم با حجم تقریبی 10 گیگ. الان وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم، ارور میده. لانچر بازی رو از کجا میتونیم گیر بیارم و کجا باید بریزمش؟!!
میگه:
Failed to load the launcher DLL:
The specified module could not be found.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
Just Dota 2!
Dota 2 > Peroperties > Local Files > Verify Integrity of Game CacheThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
رهی (06-22-2015)
mmr ت چنده؟ اگه خیلی کمه خودم میبرم بالا برات مجانی. البته اگه وقت کنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
بکس
فرق این hells guide با hells usher فانتوم اساسین چیه ؟ تنها چیزی که فهمیدم اینه که اولی گرون تره
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©