hell guide از یه box کم یاب باز در میومد برا همین گرون بود وقتی hell usher اومد چون عین hell guide هست ... به قیمت hell guide.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
hell guide از یه box کم یاب باز در میومد برا همین گرون بود وقتی hell usher اومد چون عین hell guide هست ... به قیمت hell guide.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره خوب کاری کردن جیگرمممم خنک شد .......... قیمتش دیگه داشت میشد اندازه 2تا dc hookThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببخشید چند سوال دارم
1- وقتی ما ریپلی نگاه میکنیم چون توی استیم آنلاین هستیم از حجم نت مون کم میشه ؟ الان من داشتم ریپلی میدیدم بعد رفتم نگاه کردم 200-300 مگ از حجم نت ام کم شده بود
2- ریپلی ها توی کدوم پوشه سیو میشن ؟
یه سوال دیگه
چطور کاری کنم کسی از توی میکروفون حرف زد صداش رو نشنوم ؟
این روس ها اونقدر تو میکروفون حرف مفت میزنن سرم درد میگیره نمیتونم درست بازی کنم
سلام . چند مین پیش استیم رو هی کلیک می کنم اصلا چیزی نیماره و یعنی لودینگ میاره بعد دیگه باز نمی کنه . یک بارم ریسارت کردم . فایده نداشته ! مشکلش چیه؟
Lone Star (06-24-2015)
قسمتی که (Score(KDA کل افراد رو نشون میده سمت چپ پایین هر کادر یه عکس میکروفون کوچیک هست روش کلیک کن طرف mute میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما برو توی option بعد network quality رو ببر روی low هر مچ به جای 200-300 مگ 30-40 مگ میخورهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (06-24-2015)
کسی نمیدونه مشکل ادد کردن برای چیه من بعده یه مدت زیادی اومدم رو اکانتم دیدم اصلا نمیتونم کسی رو ادد کنم وقتی میخوام ادد کنم میگه your account not meet the requirements to use feature
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©