فظیفست . همون استیم ولت کفایت میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فظیفست . همون استیم ولت کفایت میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لطفا راهنمایی کنید:
بعد اینکه بازی تموم میشه و یه آیتمی باز می کنه وقتی میخوام اون آیتم رو استفاده کنم هیچ جا نمی بینمش - یعنی همین امروز یه آیتم برای وینرانر باز کردم ( تیرکمون ) بعد ک رفتم تو بازی و وینرانر رو پیک کردم هیچ جا اون آیم رو ندیدم که بخوام بزارمش رو هیروم.
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی بازی سربرگ ها بالا :
heroes/armory وقتی ایتم دلخواه رو خواستی روی هیرو بندازی راست کلیک کن بعد equip item بزن
Milad._.R (12-07-2015)
اینجا هیچی نشون نمیده یعنی آیتم ندارم؟ اون عکسا دروغ بوده؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احتمالا برای بقیه بازیکن ها بوده
اقا کسی میدونه من با چه برنامه ای میتونم ست و ایتم طراحی کنم و برای والو بفرستم ؟
3ds max - maya - cinema 4d - zbrushThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه 3d کار نکردی cinema 4d راحتتره یادگیری و کارکردن باهاش
دوستان open mic من توی بازی اصلا کار نمیکنه تنها کاری که میکنه عکس میکروفون رو بغل تصویر میاره که روش X خورده و قرمز فقط و فقط زمانی که با دکمه میزنم میشه حرف زد.
open mic هم برای team رو فعال میکنم.
ویرایش توسط ATER : 12-12-2015 در ساعت 12:29 AM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
چند ثانیه باید نگه داری بعد سفید میشه اون موقع حرف میزنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای من که اینطوریه
=====
این اپ 195 مگی برای چی بود ؟
پتچ جدید کی میاد ؟
شما اصلا متوجه شدی من چی گفتم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من میگم با دکمه درست کار میکنه
open mic کار نمیکنه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©