سلام من امروز یه بازی با کلینکز داشتم توی گیم نت الان موندم ریپلایشو از کجا بگیرم هرچی میگردم نمی فهمم باید چی کار کنم
سلام من امروز یه بازی با کلینکز داشتم توی گیم نت الان موندم ریپلایشو از کجا بگیرم هرچی میگردم نمی فهمم باید چی کار کنم
شما برو تو پروفایلت 3 تا گزینه کنار هم هست یکی ACTIVITY FEED یکی Recent Games یکی All hero chalengThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Recent games رو بزن بازی رو انتخاب کن Download Replay
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
کسی هست بتونه یه اموزش خوب و کامل رول افلین رو بزار استفاده کنیم
لامصب خیلی توی این لاین سخته بازی
اینجا کیل ندادن ملاکه یا مزاحم کری حریف شدن یا اصلا فارم ؟
دقیقا هر 3 ملاکه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
offlane بیشتر برای اینه که xp بیشتر و در نتیجه lvl up سریع تر بگیرید. هیرو های خوب توی این نقش = tide -clock -timbersaw-centaur -puck-magnus -phoenix-و .. اگه هنوز متوجه نشدی بگو کاملتر بگم
offlane معمولا برای dire سمت راست هست و برای radiant هم سمت چپ هست (هیروهایی که جلوتون هستن معمولا 1 کری + 1 ساپ هست)
ویرایش توسط Apdentist : 06-21-2016 در ساعت 11:10 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
bayani (06-22-2016)
فونیکس ساپورت هست، آفلین دیگه 99% مواقع پیک نمیشه، پاک هم 80% مواقع مید لینر هست. در واقع از بهترین آفلینر ها میشه Np , Beast master , Th, bb, void , ld, bm , sb رو نام برد. جلوی آفلینر هم بستگی به درفت / استراتژی تیم ها داره، بیش تر وقت ها Trilane میرن safelane و بعضی وقتا هم trilane آفلین میرن که کاملا بستگی به استراتژی شون داره. توی DotaFire اطلاعات خیلی خیلی خوبی راجع به انواع استراتژی ها ، درفت ها و تاکتیک ها موجوده که میتونید بخونید درضمن توی offlane مهمترین نقش بسته به هیرو داره، مثلا necrophos میتونه با کیل گرفتن قوی شه ولی هیرویی مثل tidehunter نیاز به harras زیاد و xp سولو دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (06-22-2016)
آقا بتل پس ها چطورین بعد چند نوع دارن و اگه من بتل پس بگیرم تا چه موقعی میتونم استفادش کنم ؟
فک کنم لول 1 داره با لول 50 فقطThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی میتونی براش پوینت بخری تا سریع تر لول آپ بشی ( پوینت هم لول 5 داره و 11داره و 24)
فک کنم تا بعد از اینترنشنال بشه ( 2 سال پیش که اینطور بود ،ولی بعد از اینترنشنال __یعنی آذر ماه هم به من immortal spectre + یه چندتا آیتم دیگه داد)
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Milad._.R (06-22-2016)
از اونجایی که حوصله خوندن اپدیتا رو ندارم این ایتم دقیقا کارش چیه ؟
raindrop
یه ایتم برای بلاک کردن دمیج مجیکاله که از دقیقه 3 به بعد قابل خریدن و باهاش 5 تا شارژ میاد و هر شارژ تا 120 دمیج مجیکال بلاک میکنه، و بعد از بلاک کردن میره توی کولدان ( کولدانش 4 ثانیس) تا وقتیم که توی کولدانه هیچ دمیجی بلاک نمیکنه، از اون طرفم دمیج مجیکال باید بالای 50dps باشه تا بلاک بشه (هر نوع دمیجی که توی یک ثانیه بییشتر از 50 تا خسارت وارد کنه) اگه کمتر باشه تاثیری نداره. اگر دمیجی که بلاک میکنه کمتر از 120 باشه (و البته بیشتر از 50 هم باشه) دمیج رو بلاک میکنه و یه شارژ مصرف میشه ولی دیگه باقیموندش رو مثلا نگه نمیداره و میره تو کولدان، بزار یه مثال بزنم بهتر متوجه بشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا اوایل بازی شما میری rune برداری و Raindrop هم داری و skywrath mage میاد روت اسکیل 2 میزنه که فرض میکنیم تو اپگرید اول باشه که 60 تا دمیج میزنه، در این صورت raindrop یه شارژ مصرف میکنه اون 60 تا دمیج رو بلاک میکنه و میره تو کولدان، اینو برا این میگم چون ماکسیموم دمیجی که برای هر شارژ بلاک میکنه 120 تاس و بعضیا اشتباها فکر میکنن که بعد از اینکه این ایتم 60 تا دمیج رو بلاک کرد شارژش مصرف نمیشه تا اینکه یه 60 تا دمیج دیگه هم بلاک کنه و بعدش بره تو کولدان
یه passive هم داره که تا وقتی توی اینونتوریت باشه و درواقع تا وقتی که حداقل یک شارژ ازش مونده باشه 0.85 تا مانا ریجن میده، 5 تا شارژ که تموم بشه از اینونتوری حذف میشه. با مصرف شدن هر شارژ از مانا ریجنش کم نمیشه ولی از قیمت فروشش کم میشه.
کاربردش برای اوایل بازی توی لاین وسط جلوی هیرو هایی مثل Zeus یا Stormspirit خیلی خوبه حتی برای افلینر هایی که میرن جلوی یه هیرو با harras سنگین مثل skywrath mage یا lich یا حتی ساپورت ها برای اینکه موقع گنک شدن کمتر کتک خور بشن خوبه، بیشتر کاربردش اوایل بازیه ولی بعضی جاها توی اواسط بازی هم کاربرد داره مثلا در برابر ایتم euls sceptre ، اگه شما دگر داشته باشید و دشمن شما هم euls داشته باشه، تو حالت معمولی اگه اونها شما رو euls کنن به محض اینکه شما بیاید پایین 50 تا دمیج میخورید و دگرتون کنسل میشه ولی اگه raindrop داشته باشید اون 50 تا دمیج بلاک میشه و دگر کنسل نمیشه میتونید سریع بلینک کنید.
فقط یه چیز بدی که داره اینه که اولویتش از همه دمیج بلاک ها (به جز یکی) بالاتره که بعضی وقتا خوب نیست، مثلا اگه این ایتمو با blademail داشته باشید اول این دمیج رو بلاک میکنه بعدش blademail دمیج برمیگردونه یا مثلا اگه اسپل 2 abaddon رو بزنید روی یاری که این ایتمو داشته باشه با ترکیدن shield یه شارژ هم ازraindrop کم میشه
تنها اسپلی که اولویتش از Raindrop بالانره اسکیل سوم medusa هست
Mohammad.S (06-23-2016),Mohammad_ai69 (06-23-2016),samdeloges (06-23-2016),[DR.[mmL (06-23-2016)
سلام
ببخشید من ی راهنمایی میخواستم ... من دوتا 2 سولو mmr بازی میکنم ... با این که بازی من خوبه و معمولا بهترین تو تیمم میشم
اما بیشتتر مواقع بخاطر این که همگروهی هام ضعیف هستن (مبتدی) نمیتونیم بازی رو ببریم .... یا حالا بعضی مواقع بازی دستمونه ... رفته رفته با این که تانک و کری خوب پیک کردیم ولی بازم ضعیف تر از تیم مقابل میشیم و میبازیم .
به نظرتون چیکار باید بکنم تا سولو mmr بالا بیاد .... از 2k اومدم رو 700
ممنون
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©