د من جواب دادم خو به من داد البته تو هم تنها نیستی که بهت نداده بعضی ها هم هستن این باگ رو دارن ( فکر کنم )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
د من جواب دادم خو به من داد البته تو هم تنها نیستی که بهت نداده بعضی ها هم هستن این باگ رو دارن ( فکر کنم )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-11-2016)
pishva (02-11-2016)
سوال های قبلی رو جواب میدم یه چن مددتی ندیده بودم .
1) پرسیده بودن چطور ایتم رو سری دراپ می کنن ایا هات کی داره؟ جواب خیر هیچی هات کی برای دراپ ایتم وجود نداره فقط اگه می بینید تینکر بازا سری ایتم دراپ می کنن از shift queue استفاده می کنن که می تونید گوگل کنید . ( خیلی سادست )
2)پرسیده بودن چطور اسکیل هیرویی رو اتو کست کنیم بدون موس ؟ پاسخ بدون موس فقط یه راه هست استفاده از کلید پیشفرض Alt . یه نکته وجود داره اونم اینکه ممکنه شما از legacy keys dota 1 استفاده کنید که در این صورت کار نمی کنه . برای رفع این مشکل هم اول تیک use legacy keys رو بردارید و روی auto cast که زیره کادر هاست کلید کنید فرضا اسکیل 2 هیرویی که کلیدش در legacy keys R تعریف شده رو می خواید auto cast کنید تو قسمت auto cast رو ی کادرش کیلیک کنید کیلید ALT + R رو بش بدید بعدش دوباره تیک use legacy keys رو بزنید مشکلش حل می شه .
اتو کست چی کار میکنه دقیقا؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (02-11-2016)
خود هیرو اتوماتیک از اون اسکیل استفاده می کنه . مثلا اسکیل دوم ترکس یا بن فلچر یا یک وایپر 3 دوم و ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان زمین برفی فقط تا زمانی که battle pass هست کار میکنه؟
تا 30 مارس یا تا همیشه هست ؟
من این battle pass رو فقط به خاطر اون زمین برفی خریدم
عجب ............... کردم
pishva (02-11-2016)
دوستان سلام
من تازه به دوتا 2 اومدم و راحت بگم از ذست mher دوتا 1 فرار کردم
می خواستم از دوستان سوال کنم ببینم چیزی به نام mh در دوتا 2 هست ؟
اخه شنیدم mh اصلا در دوتا 2 نیست ولی چند تا لینک برای mh در دوتا2 پیدا کردم . الان اینا چی هستن ؟
ممنون از همگی
pishva (02-12-2016)
نه به هیچ وجه وجود نداره! بازی کنید لذت ببرید
خوش اومدید به انجمن بزرگ دوتا باز.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (02-12-2016)
دوستان جریان این Charm abuse چیه؟
چطوریه؟
چطوری تیم مقابل به فید دادن تو یه بازی پابلیک رضایت میده؟
pishva (02-12-2016)
در چه حالتی وقتی هیروی دشمن توسط کریپ خودی و یا تاور کشته میشه کیل مال من حساب میشه؟ و در چه حالتی just killed حساب میشه؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©