مرسی . اینو میدونم :d میانبری نیست که بدون این که موس رو ببریم رو اسکیل این کارو بشه انجام داد ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مرسی . اینو میدونم :d میانبری نیست که بدون این که موس رو ببریم رو اسکیل این کارو بشه انجام داد ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-05-2016)
خیر مگه ساده تر از این می خواین شما !!!!!!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میانبر که راحت تر از کلیک کردن با موسه :d مثل دلیور کردن ایتم با کاریر . یا خرید تلپورت . یا رفتن دوربین به مکانی که هیرو هست .
بازم ممنون
البته این چیزی که گفتم وجود داره چون دیدم
pishva (02-06-2016)
چرا هست شما یه بار دکمه لول مورد نظر + Alt بزن ببین عمل میکنه برا من این شکلیه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این روشی که شما گفتی واسه من کار نمیکنه ولی خودم پیدا کردم . باید اسکیلو رو autocast بذاریم .
pishva (02-07-2016)
دوستان random reward برای battle pass 2016 خرابه؟
بیشتر از 50 با کشیدم ولی همشه رو aigan می افته
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (02-08-2016)
دوستان شما هم مشکل دارید ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من سر لول 6 که rylai's random reward باز میشه مشکل دارم.
pishva (02-09-2016)
نه من ه مشکل ندارم دوبار افتاده برام لول 6 و 11اگر اشتباه نکنم هر دو هم خوب بودهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-09-2016)
من دو روز پیش تازه لول 6 شدم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعضی ها میگن باگ داشته همه از Arcana میگرفتن ، valve هم فعلا غیر فعالش کرده تا باگ رو رفع کنه .
و هیچ جا این تایید نشده ، شاید هم بابگ فقط برای منه.
pishva (02-09-2016)
دوستان کسی تو این دو روز اخیر از rylai's random reward که برای Battle pass 2016 هست چیزی تونسته دریافت کنه؟؟
حالا اگر یکی جواب داد
pishva (02-11-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©