آقا این Disk usageیعنی چی؟
Untitled.jpg
با سلام
میخواستم بدونم لول 2clinzk با ایتم deslator کار میکنه یا نه؟
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
کار می کنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
n.0 n@me (07-25-2015)
سلام
من میخوام ویندوز عوض کنم ، چجوری بک آپ بگیرم که Dota2 + reborn نــَپره؟
در استیم گزینه ی Backup and Restore رو بزن و Backup Currently Installed Programs رو بزن و از روی بازی بک آپ بگیرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد از نصب ویندوز هم از همون قسمت با گزینه ی Restore Prevous Backup بازی رو برگردون
mahmood1372 (07-27-2015)
بعضی هارو دیدم وقتی با بات بازی میکنن هم توی Dotabuff ثبت میشه !!!
در حالی که برای من اینطوری نیس
خواستم بپرسم اونا چیکار کردن ؟ تنظیمات رو دستکاری کردن >
شاید Co-op یا lobby بوده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وگرنه practice اصلا حساب نمیشه
یه سوال ؟ دوستم کاری کرده نتونم رنکش رو ببینم چطور امکان داره اینکار؟طرف روس بود
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
آره منم مثل این زیاد دیدم، طرف یه قسمت خاصی از پروفایل شو مخفی میکنه، مثلاً Match History ولی قسمتای دیگه بازه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Deadking (07-27-2015)
آره .نامردا معلوم نیست چیکار میکنن کسی این مخفی کردن rank رو فهمید بگه..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Deadking (07-27-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©