باسلام
یه باگ وقتی بن میشی منویسه 1 روز بنی اما
تازه بعد از یه روز تایم میدازه
یعنی 2 روز بن شدم
باسلام
یه باگ وقتی بن میشی منویسه 1 روز بنی اما
تازه بعد از یه روز تایم میدازه
یعنی 2 روز بن شدم
Soroshhoseny (09-07-2012)
:smile74::smile43:
بله دوتا 2 خیلی باگ داره هنوز. این آپدیت بیاد امیدوارم بعضی باگ هارو بگیرن.
مثلا یک باگ دیگه: وقتی با هیروی lycan,dp وdestroyer بمیریم،سرش ناپدید میشه! :smile13:
Amin-Wanted (09-06-2012),MerliN (09-06-2012),Soroshhoseny (09-07-2012)
با سلام من وقتی Dota 2 رو اجرا میکنم هنگام بازی شروع میکنه به دانلود کردن و وسط بازی هیچ کاری نمیتونم انجام بدم تا وقتی که دانلود تموم بشه .
راهی برای درست کردن این Auto Update هست ؟
ye soal mesle garena nemishe didi host ki hasto az in harfa!!masalan man bekham ba shoma play konam chetori mishe ?
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میتونید lobby بسازید و با دوستانتون بازی کنید
و اگر تعدادتون کمتره ولی بخواید 5v5 بازی کنید میتونید دوستانتون رو در Party اینوایت کنید و با دیگر بازیکنان در جهان بازی کنید.
از این نظر خیلی بهتر از وارکرفت و گارنا هست
Amin-Wanted (09-14-2012),WardeN (09-14-2012)
دوستان من dly 1.5 ثانیه دارم..تو سرور اروپا بازی میکنم..latency هم از خود سایت شرکت 27ms هست..کسی میدونه چرا؟؟
ویرایش توسط pg.king_size : 10-05-2012 در ساعت 01:03 PM
شما باید ببینی با سرور بازی چقدر هست پینگت ، در ضمن جدیدا بخری پورت هارو بستن که به این هم مربوط میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pg.king_size (10-05-2012)
سلام...من به من 3 تا جعبه داده که 2 تاش مال void هست یکیشم واسه sven حالا چطوری باید این جعبه هارو استفاده کرد؟!
میدونم که کلید لازم داره اما از کجا باید کلیدش رو بیارم!؟
Amin-Wanted (10-09-2012),Milad._.R (10-08-2012)
باید اضافه کنم که متاسفانه در حال حاضر بدلیل مشخص نبودن وضعیت ارز خرید های جزیی انجام نمیشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©