ایتم های Strange تو دوتا2 چین و به چهدردی میخورن چیزی کهمن خوندم اینه که با کیل یا ویکتوری ارتقا پیدا می کنن یعنی چی خو؟ یعنی کلا استرنج یه اتیم با معمولیش چه فرقی می کنه غیر از اینکه کیلو اینا رو نشون می ده؟
ایتم های Strange تو دوتا2 چین و به چهدردی میخورن چیزی کهمن خوندم اینه که با کیل یا ویکتوری ارتقا پیدا می کنن یعنی چی خو؟ یعنی کلا استرنج یه اتیم با معمولیش چه فرقی می کنه غیر از اینکه کیلو اینا رو نشون می ده؟
سلام
وقتی دوتا 2 بازی میکنم حس میکنم Frame Per Second بازی کمه یا همون خودمونیش حالت نیم لگ یا همون لگ سوزنی داره
میخواستم ببینم مشکل از کجاست
یکی از دوستان هم که لگ و دیلی نداره ، خواهشآ یه پینگ 4.2.2.4 بگیره از پینگ و TTl ـلش اسکرین بگیره
سلام
این حالتی که شما میگین رو به دو عامل میتونه بستگی داشته باشه , اول اینکه میتونه از سیستمتون باشه میتونم مشخصات pc تون رو بپرسم ؟ چون این بازی یه مشکلی که داره اینه که گاهی اوقات تو حین بازی به شدت رم پر میکنه این رو هم خیلیا تو فروم خود بازی عنوان کرده بودن هر چند الان طبق گفتشون بهتر شده ولی باز هستن که این مشکل رو دارن (اونایی که سیستم خوبی ندارن)
اما اگه از نت باشه که با این نتی که ما داریم اینجا هیچی ازش بعید نیست! اینه که یه تست از پینگت کنی مثلا همون 4.2.2.4 رو بذاری 100 تا نسبتا بره ببینی چقد تایم اوت یا نوسان پینگ داری ؟ البته منم الان جدیدا پینگم بد شده مثل قبل نیست من پینگ 4.2.2.4 ام همیشه زیر 160 اینا بود الان دو هفته میشه بالا 200 شده تا 280 هم میره ... مثلا جدیدا من گاهی تو درگیری های 5v5 یه آن کاملا فریز میشم بعد که پینگ رو چک میکنم میبینم پینگ رفته بوده رو 2k
پ.ن: البته فکر کنم تاپیک رو تو قسمت مربوطه میزدین بهتر بود
ویرایش توسط Aryan : 10-20-2012 در ساعت 08:45 PM
Karawana (10-20-2012)
من با پینگ 242 از 4.2.2.4 بدون لگ و دیلی بازی میکنم ، نتم هم 256 مخابرات
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
از تنظیمات Video قسمت render quality رو تا آخر کم کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Anti Alliasng رو هم off کنید
اگه مشکل حل شد کم کم تنظمیات رو بالا ببرید
اگه هم حل نشد بعید میدونم مشکل از کامپیوترتون باشه و احتمالا از اینترنته
پینگ من از 4.2.2.4 الان حدود 200 هست و ttl هم 51
Aryan (10-21-2012)
ttl با یکی دوبار خاموش روشن کردن مودم پایین تر هم میاد
دوستان چند تا سوال
مود برای Swap کردن چیه ؟
و بهترین هاست که میشه join داد برای ایرن چیه ؟ از نظر بد پینگ بودن و لگ
ویرایش توسط A3dvjk : 10-28-2012 در ساعت 02:01 AM
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
musicbl4st (03-04-2013)
من که eruopa هست سرورم خوبه
برای swap هم باید اون نواری که تعداد k/d/a هر هیرو مشخص کرده باز کنی و بر روی اسمه player که هیروشو میخوای باهاش swap کنی click کن بد زده swap hero میزنی اگه طرف مقابل قبول کرد حله ولی اگه نکرد....
musicbl4st (03-04-2013)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با دکمه بک اسپیس( دکمه بالایه اینتر ) یه لیست میاد می تونی اسواپ کنی .
فعلا یوروپ سبک ترین سروره شاید بعدن یه سرور برا ایران یا خاورمیانه زدن .
ايران كه اطمينان داشته باش سرور براش نميزنن
براي بهتر بازي كردن هم به نظر من تو سرور اروپا ازحالت cm استفاده كن چون بازيكناش واقعا حرفه اي هستن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©