خیلی خیلی ممنون از viper عزیز که کامل کامل توضیح میدن همیشه.
خیلی خیلی ممنون از viper عزیز که کامل کامل توضیح میدن همیشه.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Farzadtehran1390 (06-06-2016),Viper (06-05-2016)
ممنون از توضیح تون .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله در همون مسیر که گفتید browse local files رو زدم برد به مسیر steam/steamapp ولی 300 مگ حجمش بود اونم خود استیم دانلود کرده بود فکر کنم . فایل های دوتایی که دانلود کرده بودم هم در همین مسیر ریختم ولی باز شروع به دانلود از 0 میکنه .
من که دیگه بیخیالش شدم :دی
بازم ممنون .
Viper (06-06-2016)
سلام اقا دوتا2 من بعد از اینکه مانیتور جدید گرفتم بالا نمیاد جالب اینکه اهنگش پخش میشه یا رو گزینه هاش میشه کلیک کرد ولی تنها چیزی که معلومه استیمه یا صفحه مانیتورمه که پشتشه فقط بالای مانیتور سمت چپ اسم دوتا2 رو مینوسه
یه جای نصب شاید اشتباهی صورت گرفته چون browse local files رو که بزنین نباید بره به Steam/SteamApps ، باید درست بره داخل پوشه Steam/SteamApps/common/dota 2 betaThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه اون مراحل نصبی که اون سایت گزاشته رو مو به مو رفتید و مشکل حل نشد مشکلو برا اونا مطرح کنین شاید اونا راهشو بدونن... من خودم تاحالا با اون روش بازی رو نریختم برا من اکثرا بک اپ بوده یا کپی پیست زایه خودمون :دی
گشتید ببینید دوروبرتون گیم نتی دوتا 2 داره ازش بک اپ بگیرید؟
از تو استیم روی دوتا 2 راست کلیک کنید، برید properties گزینه set launch option رو بزنید و این رو توش بنویسید autoconfig-This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مانیتور جدیدتون بزرگ تر از قبلیه؟
Farzadtehran1390 (06-06-2016)
ممنون خیر اون بزرگ تر بود
من یه مشکلی دارم از وقتی آپدیت برای battle pass 2016 اومد واحد پول استیم من از دلار شد درهم
الان سوالم اینه که چطوری میتونم دوباره به دلار تبدیلش کنم ؟!
YASIN3970 (06-19-2016)
یه بار دیگه با یه کردیت کارت به دلار شارژش کنی درست میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
YASIN3970 (06-19-2016)
سلام میخواستم بدونم برای انتقال ایتم از یک اکانت به اکاننت دیگر باید چی کار کنیم؟
دوستان حجم دوتا شما چقدره؟
مود جدیدی به بازی اضافه شده؟
😊
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
نه مود جدیدی اضافه نشده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه بخوای دانلود کنی 8 9 گیگ میشه
رهی (06-11-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©