راستی ببخشید من اون عکس سپر و شمشیر گوشه بالا سمت چپ هم میزنم ولی انگار نه انگار نسیت لطفا کمک کنید
راستی ببخشید من اون عکس سپر و شمشیر گوشه بالا سمت چپ هم میزنم ولی انگار نه انگار نسیت لطفا کمک کنید
شما مطمن هستید که آیتم یا ست رو به شما داد؟ شاید به یاراتون دادهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شاید اصلا ست رو به شما نداده و به هم تیمی ها یا دشمناتون داده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
سلام میخواستم بدونم که چجوری میتونم از بن خارج شم
دقیقا صفحه قبل رو شما مطالعه میکردید،جوابتون رو میتونستید پیدا کنید!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید به تعداد بازی هایی که بن شدید در mode ( مود) SINGLE DRAFT بازی کنید و حتما هم پیروز بشید.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
سلام به دوستان
جدیدا دوتا 2 ما خیلی از اینترنت استفاده میکنه انگار دائما روی دانلوده ! اما متاسفانه نمیدونم چی دانلود میکنه 1gb در ساعت!
اینجا گیمنت هستش شاید بچه ها دستکاری کردن . dota2 work shop ,dota2 vulkan suport ,dota 2 work shop tools dlc
هیچ کدام تیک ندارن
اگر اساتید این حوزه راهنمایی کنن چه مواری رو باید چک کنم ممنون میشم
سلام عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حتما چک کنید که اون تیک اینترنت حتما روی low باشه،چون جدیدا ریست شده و به high تغییر پیدا کرده و باید دوباره روی low قرارش بدید.اگه اون تیک هارو برداشتید که دیگه خیالتون راحت باشه،شاید هم بازی های بخش arcade رو دارن دانلود میکنن؟
تشکر از پاسخگویی شما دوست عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تیک اون 3 قسمت از قبل هم نبود
اون قمت روی low هست
بازی های بخش arcade رو از کجا میتونم چک کنم روی Download هستن یا نه
احتمال download workshop وجود نداره؟
ویرایش توسط mr.mahbod : 06-02-2016 در ساعت 11:19 AM
خواهش میکنم،ببینید بازی های بخش arcade درست مثل وقتی که میخواید بازی رو آپدیت کنید توی اون صفحه نشون میده که داره دانلود میشه یا نه،متوجه نشدید بگید خودم براتون عکس میزارم مرحله به مرحلهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جك شد هيج بازي روي دانلود نيست در اون قسمت و كزينه اينستالشون فعاله
زیاد یعنی چقدر مصرف میکنه؟درکل این روزا بخصوص بعد از battle pass تا به امروز من هر کسی رو میشناسم میگه زیادی دوتا مصرف میکنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©