سلام دوستان
من تازه بازی دوتا 2 رو شروع کردم
یه سری سوالات اولیه دارم
میخواستم بدونم قضیه این بوک چی هست
که بعضی ها من رو از لابی اخراج میکنن و میگن بوک نداری
ممنون میشم توضیح بدین
سلام دوستان
من تازه بازی دوتا 2 رو شروع کردم
یه سری سوالات اولیه دارم
میخواستم بدونم قضیه این بوک چی هست
که بعضی ها من رو از لابی اخراج میکنن و میگن بوک نداری
ممنون میشم توضیح بدین
بوک در واقع مربوط به مسابقات جهانی و یا مسابقاتی از این قبیل ..... که یک سری امتیازات و جایزه ها میده و برای لول اپ کردن بعضی از بوک ها نیاز به انجام یک سری کارها هستش که بهش میگن quest و 10 نفر توی یک لابی جمع میشن که بوک داشته باشن و این کار ها را انجام میدن تا بوکشون لول بگیره البته قوانین خاص خودش رو داره. توضیح خیلی شفافتر میتونستم بدم اما اصطلاحاتی درونش هست که استفاده نکردم برای همین توضیح کاملی نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
alia76972 (10-29-2016),♀♠♥ßKß♥♠♀ (10-28-2016),FCB (10-28-2016),samdeloges (10-28-2016)
دوستان ایتم جدید انتی میج رو کسی گرفته ؟ چند تا تریشر باید باز کنیم ؟
امکان داره 10 تا باز کنیم و نده ؟
مرسی
ممکنه همون اولی بهت بده ممکنه 20 تا باز کنی فقط 1 دونه بده بستگی به شانس داره دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
samdeloges (10-29-2016),THE BIG (10-28-2016)
اقا کسی مشکل منو نمیدونه چیه؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
اون مشکلمونو که جواب ندادین!!! لااقل بگید recycle چیکار میکنه
--------------------------------------------
نمیخواد خودم تست کردم باهاش charm میکنن
ویرایش توسط samdeloges : 11-03-2016 در ساعت 08:31 AM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Mohammad_ai69 (11-03-2016)
دوتا شما هم ترکیده؟
برا من مینویسه connected to dota2 coordinator: logging in .... بعد دیگه نمیره.
مشکل سرورهای بازی بود.الان درست شده
miniod (11-04-2016)
دوستان این عدد 127 که مشخص کرد مربوط به چیه ؟ بعضی وقتا انقدر که میشه رو صدای بازی تاثیر زیادی میذاره طوری که اصلا شنیده نمیشه
میزان حجمی که تو بازیدرثانیه داره مصرف میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
samdeloges (11-10-2016),Soul Keeper (11-10-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©