امروز اولین باره اینقدر شده ها . همیشه زیر 10 بوده که ! مطمئنی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امروز اولین باره اینقدر شده ها . همیشه زیر 10 بوده که ! مطمئنی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببخش نت رفت نتونستم ویرایش کنم.ploss/kbps کلا این بخش مربوط به مقدار اطلاعاتی که از دست میده مثلا اگه زده ۱۲۵ یعنی ۱۲۵ کیلوبیت از مقدار اطلاعاتت به مقصد نمیرسه.خودم جوابو توی سایت استیم خوندمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (11-10-2016)
کسی که جواب نداد خودم رفتم کلی گشتم چنتا چیزو امتحان کردم مشکل پیدا شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه استیم گاردتون روی ایمیل باشه برای گیفت به یک نفر باید با اون فرد 365 روز فرند باشید ولی اگه استیم گاردتون روی موبایل باشه این مدت میشه 30 روز
درسته که من 2 سال با بعضی دوستام فرند بودم ولی یادم اومد که توی تابستون استیم گاردمو ری ست کردم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Mohammad_ai69 (11-10-2016)
http://forum.dotabaz.com/uploaded/5669_01478872170.jpg یکی از دوستام دوتاش اینجوریه. میگه سرعتشم کنده. میشه بگید هست یا نه و اگه هست چکار کنه؟
خودم که فکر میکنم نسخه قدیمی باشه . اگه یکی توضیح بده ممنون میشم
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قدیمیه
باید استیم نصب کنه و بازی رو از اونجا دانلود کنه
alireza shadow (11-11-2016)
سلام به همه دوستان ببخشید اینایی که در کادر زیر مشخص کردم چیه ؟
اقا یه سوال
وقتی یارامون یا تاور جونش کمه چطوری میشه خودمون بزنیمشون؟؟با کدوم دکمست؟
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با دکمه A میتونی اینکارو که بهش میگن denyکردن انجام بدی.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
samdeloges (11-14-2016)
این پیغامهایی که تو بازی نوشته میشه چطوریه؟ مثلاً از طرف یه پلیر پیغام نوشته میشه که انقدر گلد کم داره برای خرید فلان آیتم،یا اینکه فلان هیرو miss شده و.... اینا رو چطوری باید ارسال کرد؟
Alt+click میکنی.مثلاAlt+clickروی عکس هیرو بالای صفحه و بقیه چیزها...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dotauser (11-14-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©