من خودم ی جور نوب هستم دوتا 2 نمیدونم لولم 9 هس نوبم دیگ پسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم ی جور نوب هستم دوتا 2 نمیدونم لولم 9 هس نوبم دیگ پسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام من یه مشکل دارم هرچی بازی میکنم ن لول میگیرم ن ایتم همیچی 0 بعد من چطوری میتونم با پلیر های ایرانی پلی بدم
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شاید بن هستید؟ که لول آپ نمیشید؟ یعنی Low priority ؟ لول آپ شدن طول میکشه! آخر بازی بهتون پوینت میده ؟
باید بازیکن های ایرانی رو Add کنید!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
[QUOTE=Apdentist;52463]اینو خودم هم میدونم اما چی کار کنم از همون اول روی صفحه اصلی بار بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان
روش اسکیل گیری هیرو lycan رو میخواستم و همینطور نظرتون درباره این هیرو چیه بازی کردن باهاش راحته سخته ؟ ازش خوشتون میاد یا نه و نقاط ضعف و قوتشم بگید ممنون
samdeloges (12-05-2016)
2 1 1 3 1 6 1 3 3 3 6 2 2 2 + 6 + ... (از راست به چپ)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی کردن باهاش در حالت حرفه ای نه سخته و نه راحت. عادیه. هم سختی داره هم راحتی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
samdeloges (12-05-2016)
اول بازی گرفتن لول دو خوب نیست . اگه بخوای جنگل بری باید 1بگیری. اگه هم میخوای بری لاین باید1و3بگیری. چون لول3 هم دمیجشو بالا میبره هم سرعت ضربه زدنشو.یکی از خوبیاشم اینه که در حالت گرگ اسلو نمیشه و میتونه تا حدود زیادی در بازی قوی شه و بدیشم یکی اینه که به لول گرگش برا کیل خیلی وابسته هست و دوم اینکه لولی برای وارد کردن دمیج مستقیم به حریف نداره. ولی هیرو خوبیه.منم دوسش دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جاتون خالي همين الان يه گيم با لايكان زدم كه البته تحقير شديمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم ٣و١ پر ميكنم ولي فرق زيادي نميكنه مثه اين ميمونه كه بگي براي هيروي اسپكتر اول دو پر كنم يا سه يا يك؟ كاملا به شرايط بازي بستگي داره ولي اگه يه هيرويي مثل ونجفول اسپيريت توي لين با شماست پيشنهاد من پر كردن سه هست و اگه هيروي كري با دميج باف erea مثل لونا توي لين ديگه با شماست دوتون ميتونه خيلي كمك بكنه و از طرفي اگه نقشه ي پوش سريع رو داريد سه خيلي عاليه با اسكيل دميج اين هيروها تركيب ميشه گرگ هاتونم توضيحي نميشه در بارش داد خب هر چي لول بيشتري داشته باشن بهتره از طرفي در لول سه اينويز ميشن كه ميتونن بهتون viow بدن ولي حالت مسلم جنگل رفتن پر كردن يك هست
اميدوارم كمك كنه
نقطه ضعفشم مجيكه ميخوره كه نميدوني از كجا خوردي از طرفي فقط اتكره و آيتم ضدش ميشه اترنال بليد ميزنه طرف روت و در ميره پوشر خيلي سريعي هست ولي وقتي التيميتش روشنه اگه دوباره آدم بشه نه ميشه باهاش فرار كرد ن ميشه پوش داد پس بايد التيميتو هدف دار استفاده كنيد
هيروي جالبيه وقتي التيميتش روشنه نميشه از دستش فرار كرد كلا خوبه جالبه راحت كه به اندازه بعضي هيرو ها راحت نيست ولي خب سختم نيست راه ميوفتيد چنتا گيم كه باهاش پلي بديد
ویرایش توسط samdeloges : 12-05-2016 در ساعت 06:26 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
tiger2psa77 (12-11-2016)
چرا تو بازی رو دکمه friend request میزنیم انگار نه انگار!؟!
سوالت رو قشنگ تر بپرس ! تا جواب بهتر بگیریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©