اولا تاثیر محسوسی نخواهد داشتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوما با باتری لپ تاپ هیچوقت کارای سنگین مثل بازی و ... نکن. لپتاپو لِه میکنه. باتری رو در بیار و مستقیم به برق وصل کن
اولا تاثیر محسوسی نخواهد داشتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوما با باتری لپ تاپ هیچوقت کارای سنگین مثل بازی و ... نکن. لپتاپو لِه میکنه. باتری رو در بیار و مستقیم به برق وصل کن
erebor (12-08-2018),FCB (12-08-2018),tbzgoodboy (12-11-2018)
اقا این دو گیگ اپدیتی که اومد دقیقا برای چی بود؟!![]()
tbzgoodboy (12-11-2018)
چیز خاصی نداشت در کل ولی گذاشتم داخل تاپیک آپدیتها در انجمنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوتا ۲ پچ 7.00 - آپدیت ها + بحث و گفتگو
بجای آنکه به تاریکی لعنت بفرستیم، شمعی روشن کنیم...
- کنفوسیسوس
سلام . لطفا مشاوره بدید ممنون
من لپتاپم باتریش داغ میکنه حین بازی . باتری تو لپتاپ هست ولی چون 100% مسلما لپاپ از باتری استفاده نمیکنه و از شارژر یا همون plug in استفاده میکنه ( فک نکنم نیازی باشه باتری رو حین بازی در بیارم )
و بازی رو از درایو C الان انتقال (دوباره نصب کردم) به درایو E(تقریبا خالیه)
حالا بنظرتون سرعت بازی بیشتر و فشار روی شارژر (آداپتور) و خود لپتاپ کم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما راه دیگه ای برای این منظور دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چ ی ه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باتری لب تاپ رو دربیار و بدون باتری بازی کن من قبلا لب تاپ داشتم اینکار رو میکردم که کمتر گرما داشته باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ربطی نداره که درایو بازی رو عوض کنی و تنها مشکلی که هارد روی اجرای بازی و برنامه میتونه بزاره اینه که به وسیله ویروس یا یه نرم افزار مخرب یا نرم افزار های دیگه یا اسیب دیدن هارد سرعت انتقال داده به رم کم بشه و بازی و ویندوز دیر تر میاد بالا در بعضی حالات هم بازی لگ بشه
گیشنهاد من گرفتن اس اس دی یا یه هارد اکسرنال به سرعت بالا هست و ریختن بازی روی اون اما در موارد نرم افزاری یه ویندوز عوض کن کل برنامه ها اضافی رو پاک کن و فقط استیم و چند برنامه واجب رو داشته باش
''iMM (12-12-2018),erebor (12-11-2018),tbzgoodboy (12-11-2018)
ولی من پرسیدم میگن اگر با شارژر کار سنگین کنی به خاطر نویز های برق شهری (بخصوص تو منطقه ما که هی برق میره اینروزا) میتونه cpu و مادر برد و هسته ها و ... رو کاملا در جا بسوزونه . برای همین باتری باشه که اگه این اتفاقا افتاد خود لپتاپ از باتری برق بگیره و تامین بشه. از طرفی خرج باتری سوخته خیلی کمتر از بقیه اجزای لپتاپ هست![]()
.nothing
ویرایش توسط tbzgoodboy : 12-24-2018 در ساعت 03:07 PM
سلام یک سوال چرا من توی دوتا 2 نمیتونم add friend کنم .... قبلا میشد ... اکانتم هم Limited نیست ... گزینه add friend رو دارم اما مثل اینکه وقتی ADD رو میزنم برای کسی که میخوام اددش کنم پیامی نمیره !
سپاس
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چطوری میگید که limit نیست؟ خرید داشتین از استیم؟
بجای آنکه به تاریکی لعنت بفرستیم، شمعی روشن کنیم...
- کنفوسیسوس
حل شد سپاسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
erebor (12-27-2018)
Designed By ArTaBaZ & VBIran