این عالیه... حتما ببینید حال کنید
این عالیه... حتما ببینید حال کنید
https://www.dotabuff.com/matches/3337023984
با ديدن اين گيم شما به چند نتيجه ميرسيد
١) من مستحق باخت نبودم
٢) دوتا بازي تيميه
٣) شانس هم بعضي وقتا باهامون يار نيست
٤) اينترنت غير ايران توي چند كشور ديگه هم مشكل داره
٥) نوب همه جا هست
و...
لدفن نظرتونو بگيد با تشكر
چه حسي دارم؟
حس مذخرفي دارم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
A_W_Z_2 (07-26-2017)
مشکل تیمت هست با این هیروها ولی اشتباه بزرگتر پوش ندادن و وقت دادن به حریف هست نباید میرفتید تاور 3 بندازید مگا مهمتر هست وقتی تو فشار نیستید به هر حال خوب بازی کردی و این بازیه پاب هست Gl next
خب يه جورايي تركسه ديگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا ما تاور دوم وسطشونو ميزديم ٤ تايي اون تاور ٣تاپ رو زد و باراكس هم كرد
لونا هم همين طوره
ديگه نهايتا آخر كار ايشنت به ايشنت شديم پوش خيلي توي بازي مهمه اضافه ميكنم به نكات بالا
٦) پوش توي دوتا خيلي مهمه
---------------
پ. ن: بازي عملا سه به ٥ بود چون فوريون كه نتش داغون شد و رفت و بونتي هم اندازه ي گاوي بازي بلد نبود
Audrey Hepburn
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد 2 هفته دوری از تلگرام و دوتا 2 (و یه جورایی دوتاباز) حیف ام اومد نتیجش رو نذارم !
اگه خدای نکرده پشت کنکوری شدی و امسال قبول نشدی 100 % جواب میده
23 تیر : ریاضی 87 - زیست 27 - فیزیک 67 - شیمی 35 - عربی 35 - زبان 65
تراز هم شد 6100
6 مرداد (بدن تلگرام و دوتا2 )
ریاضی 88 - زیست 88 - فیزیک 95 - شیمی 70 - فارسی 72 - عربی 60 - زبان 90
تراز 6900
البته 6 مرداد کلا خیلی تراز نداد (با همین درصدا تو یه آزمون معمولی 7500 یا بیشتر میشد ...)
عجله دارم وقت نمیکنم اسکرین بگیرم نیاز شد بگو میذارم
امیدوارم به درد بخوره (البته اگه میلاد تایید کنه!)
یعنی این slark's riptide پتل پس نشد یه بار به من پوینت بیشتر از 750 بده یا 500 میده یا 750 روی دور ترین خونه هم ک کلیک میکنم اخر میپیچه میره رو 500
masterhate (07-31-2017)
خدایی پارسال lina's fireballs خیلی خوب بود... کلی پوینت سر همون گرفتم ولی امسال شده هفته ای 1 بار امتحان که اونم همش 750 میده ( 2 بار 1000 داد )...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینو برمیداشتن سنگین تر بودن به نظرم بیشتر هر هفته داره توهین میشه تا اینکه کمکی به لول آپ بتل پس باشه
ديگه توي تابسون دچار روزمرگي نشده بودم كه به لطف دوستام شدم
دوتا هم ديگه حال نميده بدون شك همين چند روز پاكش ميكنم
تنهاي تنهام كسي هم نيست باهاش حرف بزنم يا برم بيرون
Audrey Hepburn
A_W_Z_2 (07-31-2017)
خب اسمش اشتباه بود ولی معلوم شد اسپریت چهارمهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسکریپتهایی به اسم Hero_Sylph به بازی اضافه شدند. همچنین همراه 4 تا اسکیل !! به اسم های Grapple و Shadow Realm و Flash Powder و آخری Will-O-Wisp !!
سیلف در اساطیر به عنوان جن هوا (Air Spirit) یا روح هوا خوانده میشود.
اینم تاییدSirBelvedere که نوشته 4 برادر و یک خواهر این هیرو احتمالا زنه یعنی امکان اضافه شدن Suijin - God of Waterهم وجود داره
ویرایش توسط Mamad Warlord : 08-01-2017 در ساعت 06:53 PM
Amin_AssAssin (08-01-2017),bayani (08-01-2017),erebor (08-01-2017),FCB (08-02-2017),fever361 (08-01-2017),samdeloges (08-02-2017)
فکر کنم این هیرو رو توی ti امسال معرفی کنن. مثل monkey
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©