دقیقا دیشب و امروز میخواستم عکس آپلود کنم picofile رو زدم نیومد ، یو آپلود رو زدم نیومد ... شانس منه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دقیقا دیشب و امروز میخواستم عکس آپلود کنم picofile رو زدم نیومد ، یو آپلود رو زدم نیومد ... شانس منه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
reddit فیلتر شد
فیلتر بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
یه 1 ماهی از فیلتر دراومده بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جاتون خالی ، کلش رویال یه بتل رفتم 17 تا تماشاگر داشت! طرف هم اسراییلی بود، بدجور زدمش
خلاصه ک-- 18تا اسراییلی رو یکجا سوزوندم
ABNightmare (02-24-2017),bayani (02-24-2017),FCB (02-24-2017),Hossein.IR (02-24-2017),Mohammad.S (02-24-2017)
Milad._.R (02-24-2017)
اقایون به نظرتون خلوت ترین سرور دوتا کدومه ؟ که پلیرش خیلی کم باشه
به جز دبی
AustraliaThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
Mohammad_ai69 (02-26-2017)
دقیقا الان که من این پست رو میذارم 89امین جشنواره جوایز آکادمی اسکار در حال برگذاریه و به زودی بهترین ها معرفی میشن که در قسمت فیلم های غیر انگلیسی زبان فیلم فروشنده اصغرفرهادی میدرخشه نامزد اسکار شدن افتخار بزرگیه و برنده شدنش افتخار بزرگتر
من الان در پوست خودم نمیگنجم نه به خاطر فروشنده بلکه دوباره بعد از یک سال به مجموعه ی عظیمی از فیلم هایی دسترسی پیدا میکنم که ارزش دارند که برای دیدنشون وقت صرف کنید
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Amin_AssAssin (02-27-2017),Mohammad_ai69 (02-27-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©