آقا حالا که این persiansteam تبلیغش اومد تو سایت بگم که از همه جا ارزونتر میده و فروشندش خیلی آدم خوبیه ؛ بهتر از این ساینه واسه خرید پیدا نمیکنید !!!!
آقا حالا که این persiansteam تبلیغش اومد تو سایت بگم که از همه جا ارزونتر میده و فروشندش خیلی آدم خوبیه ؛ بهتر از این ساینه واسه خرید پیدا نمیکنید !!!!
Deadking (09-02-2015)
شما که امکان دانلود ندارید مشکل خودتون هست! منی که مثلاً مشکلی برای دانلود ندارم دارم کلی پول برای اینترنت میدم! در ضمن ویژگی ها و امکانات سورس خیلی بهتر از سورس یک هست که با کانتر مشترک بود، بازی روان تر هست برای من که سیستم بروزی ندارم ... خلاصه غر نزدید و از هر روشی که امکانش رودارید بعد از ریلیز شدن برای دریافتش اقدام کنید (مطمئن تره)
چو بستي در به روي من به كوي صبر رو كردم /// چو درمانم نبخشيدي به درد خويش خو كردم
دقیقا !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از همه لحاظ بهترین فروشگاهه
هم فروشنده های خیلی خوب و مهربونی داره که توی استیم سریع بهتون جواب میدن و به مشکلات تون رسیدگی میکنن
هم واقعا نسبت به همه جا ارزون تر ایتم میفروشن
من خودم تا حالا نزدیک 18 هزار ازشون آیتم خریدم
خیلی هم به روز و آپدیته فروشگاه شون
یه سوال دارم از کسانی که Reborn رو دانلود کردن
راسته که CPU خیلی کمتری مصرف میکنه ؟
طرف رفته با paint (دی) banner ساخته داریم مگه اخهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه خلاقیتی چیزی این چیه اخه
کلی نرما افزار هست که بنر آماده میده بیرون یخورده سرچ هم نکردن بودن, بدون هیچ حرفه ای میشه بنر ساخت باهاشون
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
lolThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش من فروشندشو 1-2 سال هست میشناسم اسمش پوریا هست حدود 200-300 هزار تومن ( از جمله 2تا آرکانا که سر مسائلی به گاج دادم ) هم تا الان ازش خرید کردم توی تمام این مدت هم ارزون تر از ایشون پیدا نکردم .... حالا که سایتی به این خوبی زدن امکان شناخته شدنشون فراهم میشه
اینها همین progs و رفیقشن؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خدایی سایتشون خوبه این که پیش پرداخت و اینها گذاشتن ایده جالبیه
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Deadking (09-02-2015)
آره همونا هستن .... در ضمن 4ten رفیقش نیست ، برادرشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله ، کاملا فشار کمتری روی سیستم میاد ، البته تنظیمات دستی هم داره که روی فول بذارید اگر سیستم پایینی داشته باشید اذیت میشید ، پس روی اتماتیک خودش باشه خوبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (09-02-2015)
دوتا 2 چرا هی crash میده الان 2 دست پشت سر هم اینجوری شده .
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©