This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب به جاش وید بوده که late گیمه!
خوب به جاش وید بوده که late گیمه!
"I'm the beast of bedtime tales."
ماهی 40 تومان بدی این .......
خدایا چه صبری دادی به ما ایرانی ها که از صبر عیوبت هم فراتر رفته
void اگه بازی بلد بود :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1. failed نمیکرد
2. وقتی میدید spectre داره کم کم بزرگ میشه میرفت bkb میگرفت
در کل اگرم اینجوری بود من احتمال نمیدم که میتونستن ببرن ( جدای از خوب بازی کردن spectre ) . هر چندم void اگه late game باشه ولی مطمئنا جلوی medusa یا همین spectre جوجه ای بیش نیست
ولی ناموسا این bloodseeker رو باییییدددددد بالانس کنن ..... توی early game خیلی ناجوره ولی توی late game میتونه به سادگی به ساپورت تیم حریف فید بده
Apdentist (09-22-2015)
what? باو این دیگه واقعا غیر طبیعی هست،زنگ بزن اون پشتبیانیه بی صاحاب ببین چی میگن،اصلا خیلی خیلی بده این ..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
در حال دانلود نبودی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با شاتل وقتی دانلود میکنی پینگ همین حدودا میشه
w3c (09-23-2015)
هر وقت Blood پیک کردم معم.لا Early رو زدم اماهرچی به این یارای نوب میگم بیاید بریم واسه FF نمیاند ومیبینم که رفتند جنگل فارم؛اینقدر بازی رو ط.ل میدند که 1 یا 2 تا اتک کری حریف میشم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
w3c (09-23-2015)
یه زمانی از من حدود 2000 بود منم لجم گرفت زنگ زدم، فحش رو کشیدم به پشتیبانی و قطع کردم.یه هفته بعدش تا الان پینگم از 140 بالا تر نمیره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شمام یه امتحانی بکن شاید فرجی حاصل شد.
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteاز سال 90 زنگ زدم تا الان ، 6 تا فقط مدیر کل عوض کردن ، یکیش که مدیر کل بود و کار انجام میداد استفا داد اومد تهران دوباره تلفنی که باهاش صحبت کردم گفت بوشهریا نمیذارن برای مردم کار کنیم و لطف کنید دیگه زنگ نزنید چون از دسترس من دیگه خارجه منم مزاحمش نشدم دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میلاد جان دستت درد نکنه دیگه ، بعد این همه اموزش نوشتن برای دوستان ، من چندین برنامه نصب دارم از ویندوزم استفاده میکنم توی task ، یک ذره چیزی نت یا cpu یا رم رو اشغال کنه سریع میفهمم
دوستان من موندم چرا تو late game هیشکی برا بلود هرت یا بلید میل نمیره واقعا کاربرد داره
خب شما تمام ایتماتوت دمیج و اگیلیتی میده میخاین جلو کری دوام هم بیارین
یه هرت یه بوت بقیش هم برا دمیج و اگیلیتی
البته سیلور ادج هم عالیه براش
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©