خاک تو سر شون رو قبول ندارم ولی رندوم واقعا مزخرفه!!!!!! اونم توی رنک توی pub مشکلی نداره خداییش. ولی تو رنک واقعا الکیه،طرف به قول شما پودج میره بلد نیست یا اینوکر یهو بهش میخوره یا حتی techies بهتره ور دارن رندوم رو.
خاک تو سر شون رو قبول ندارم ولی رندوم واقعا مزخرفه!!!!!! اونم توی رنک توی pub مشکلی نداره خداییش. ولی تو رنک واقعا الکیه،طرف به قول شما پودج میره بلد نیست یا اینوکر یهو بهش میخوره یا حتی techies بهتره ور دارن رندوم رو.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ATER (08-13-2015)
بازی hots قشنگ هست ؟
بعدDiablo رو باید خرید؟
یا مبشه رایگان بازی کرد
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
انصافا قابلیت رندوم بد نیست
اما باید طرف شعور بازی با همه هیرو ها در حد mmr خودش و بالاترو داشته باشه
نه اینکه بیاد ادعا بازی بلد بودن بکنه بعد 1 هیرو گیرش بیاد که باهاش 1بارم بازی نکرده
من خودم تجربه دارم یارو تو تیمم رندوم زد بهش oracle داد
با اینه این هیرو تو این پچ win rate 38% داره و بسیار تو این پچ ضعیف شده
طرف جوری با این هیرو ساپورت کرد و خوب بازی کرد که علت اصلی بردمون بازی بسیار خوب oracle بود
حرف دلمو زدی... حتی یادمه یه بار یارو رندوم زده بود تو رنک beastmaster افتاده بود واسش گفت میخوام کری بازی کنم حالا یه void تو تیم بود... نمیزاشت ووید فارم کنه همش ks میکرد اخر هم رفت فید داد! میگفت noob team 0 farm for me :/ ریپورت فلانی ریپورت این ریپورت اون... در کل این ادما رو مخنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با PUDGE رفتم مید bounty Rune اول بازی رو میخاستم بردارم طرف نزاشت گفتم چرا ندادی من؟ گفت:
Giving Bounty Rune To pudge is like Giving candy to a fat Child
اینجور قانع نشده بودم تا حالا
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
دوستان حتما هر 2 -3 دست یه بار برید ad بازی کنید خیلی فان هست ، اعصاب آدم میاد سرجاش.
Rearm هیروی Timker با معبد هیروی undy رو گرفته بودم تو فایت ها کمکم 6 تا tomb میگذاشتم خخخخخخ بنده خدا ها نمیدونستن مارو بزنن ، زانبیار رو بزنن ، tombstone رو بزنن
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
The Viper (08-13-2015)
اره قشنگ که هست دیابلو هم باید بخری
n.0 n@me (08-20-2015)
من هرچی فک می کنم نمی فهمم چرا یکی باید با 1000تا اختلاف رنک تو تیم ما بیاد اونم تو سرور eu west
اگه پارتی باشن تا 2k اختلاف مجازه
حالا برو جلو دوستات قصه بساز از خونهبگو خوبم سلامم می رسونمبگو دورم ولی بخوای خودمو الانم می رسونم
نه عزیز solo بود .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©