بازی کوبیده شده انگار خیلی جالبه خداییش دم والو گرم
بازی کوبیده شده انگار خیلی جالبه خداییش دم والو گرم
آقا اوضاع اینترنتش چجوریه ؟ بیشتر از دوتا2 قدیمی حجم میگیره یا کمتر ؟ ما توی همین دوتا2قبلی پدرمون در میومد با اینترنت این چجوریه؟
اول یه خخخخخ به imm
ثانیا یه سوال کسی میدونه اگه من از استیم دانلود کنم بعد یهو وسطش pause بدم یا استیم رو ببندم باید از اول شروع کنم یا خیر؟ تشکر.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
''iMM (09-09-2015)
یعنی هیچکس نبود اقا حداقل یه سایت معرفی کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
Deadking (09-10-2015)
اجباری شد؟ دیریری دیدی دیرریری دیدی ریریریریری دیدیید( اهنگ سال تحویل ) خب مبارکه! من که فعلا شهر خودمون نیستم رو هوام تا برم یه فکری به حال ۷ گیگ کنم :/
Deadking (09-10-2015)
عروسی پسر عمه زا که نیست میگی دیریریری دیریریری
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
5 ساعت طول میکشه برای من
کلی از خانواده خواهش کردم که فقط 5 ساعت از اینترنت استفاده نکند :d
اگه pause بدی خیر ولی فکر کنم استیم رو ببندی باید از اول شروع کنی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من بابام با این سن مگه ول میکنه این واتس آپ رو !!!!!!! خدا لعنت کنه سازندش رو که اینجوری بلای نت من شده
دوستان یکی جواب بده لطفا،اگه من مثلا 500 مگ آپ کنم بعد استیم رو کلا ببندم دوباره باز کنم آیا از اول باید دانلود کنم یا نه از 500 مگ به بعد؟ تشکر.!
من 5 گیگ دانلود کردم برق خونه نوسان گرفت 1 ثانییه قطع شد کامپیوتر رو روشن کردم زدم دانلود دیدم 3 گیگش پرید این برایهفته پیش بود بد صبر کردم اجباری شه الاد دیدم دوباره از اون 2 گیگ 300 مگ پریدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس پیشنهاد میکنم بشین بکوب دانلود کن
ولی سرعت انقدر افتضاح استیم نوشت بعد از یک سال دانلود میشه
more than 1 year
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©