اوه اوه حالا تو همه پستا باید یه چیزز اسپم بشه تا اسوده بخوابی یک ماه راحت بودیماThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اوه اوه حالا تو همه پستا باید یه چیزز اسپم بشه تا اسوده بخوابی یک ماه راحت بودیماThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
لطف داری شما
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
مثلا همزن پست شما به جای این واژه که اسپم هست از دکمه تشکر استفاد5 میکردید دوست عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
رهی (09-03-2015)
خوش اومدی ، سلامت شاد و موفق باشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (09-03-2015)
سلام جیگر ..... دلم واست تنگ شده بود ...... انجمن نبودی جای پست هات خالی بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (09-03-2015)
آقا یعنی من نمیدونم قصد taylor swift از ساختن موزیک ویدئو bad blood چی بوده ؟؟؟؟ مثلا بگه من خیلی قوی هستم ؟ من زور دارم ؟؟ من خیلی شاخم ؟؟؟؟ همه ازم حساب میبرن ؟؟ به fan هاش بر نخوره ولی ریده با این کلیپ ( bart baker هم خیلی خوب اداشو درآورد مردم از خنده )
بهتره در مورد چیزی که نمیدونی و مطمئن نیستی نظر ندی دوست گلم . . .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هدفش از ساختن اون موزیک ویدیو یه چیز دیگه بوده . به خاطر یه سری درگیری هایی که بین کیتی پری و تیلور هست اون کار رو کرده . خودم اطلاع دقیق ندارم ولی به قضیه درگیری بین اون دو نفر ربط داره .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Taylor swift مشکلات روحی داره به مولا :دی کیتی پری به 3 تا از رقصنده های تیلور سویفت پیشنهاد کار داده و اونا هم قبول کردن بعد تیلور سویفت گفته کیتی پری رقصنده هامو دزدیده یا مثلا جان مایر که یه زمانی دوست پسر تیلور بود الان دوست پسر کیتی پریه به تیلور بر خورده اومده با این آهنگ مضخرفش کیتیو دیس کرده ! کیتی پری هم در جوابش توی Super Bowl Half Time Show 2015 خیلی قشنگ تیلورو دیس کرد ! دمشم گرم . سلنا گومزم یه مدته میخواد یه برنامه تو تلویزیون بزاره و این دوتا رو آشتی بده اما هنوز نتونسته راضیشون کنه :دی فک کن وسط برنامه دعوا شه این دوتا بپرن موهای همدیگرو بکننو جیغ بکشن
میدونم توی parody که bartbaker ساخت هم اشاره کرد اسم اون زنه هم katy perry گذاشت ......... من نمیدونم دعواشون سر چی هست ( فکر کنم موزیک dark horse مال taylor بوده این دزدیدش فکر کنم ) ولی واجبه بیاد انقد خودشو گنده کنه بگه منم بلدم ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (09-03-2015)
یعنی خواننده عقده ای تر و حسود تر از تیلور سوئیفت نیس در دنیا !!!
از بهم خوردن رابطه ی سلنا گومز با جاستین بیبر خوشحال شده بود ( یه موزیک ویدئو هم خونده بود تا دیگه سلنا باهاش آشتی نکنه )
بعد موقعی که سلنا و جاستین دوباره با هم خوب شدن این تیلور داشت از حسودی میترکید !!!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©