باو جرعت نمیخواد،الان دیگه شرت اومده جیب داره :smile9:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باو جرعت نمیخواد،الان دیگه شرت اومده جیب داره :smile9:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
این تابستون که آب خوش از گلوم پایین نرفت :d (سال بعد کنکور دارم)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خدا کنه هر چه سریع تر تموم شه کنکور رو بدیم راحت شیم
درستو میخونی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امیدوارم هرکاری میکنی بعدا پشیمون نشی
The Viper (09-23-2015)
میبینم همه امروز صبح گفتن رفتیم مدرسه ! من تا ساعت ۲ خواب بودم :imspinningplz:
من تو زندگیم کاری که هیچوقت واسش زحمت نکشیدم درس خوندن بوده! از کلاس اول ابتدایی تا الان فک کنم ۱۰ تا ۲۰ بیشتر نداشتم اونم مال زبان انگلیسی بوده :v
خداشاهده من 1و نیم بود یا 12و نیم بود بلند شدم! باو به جای تشویق به درس خوندن تشویق میکنی به درس نخوندن ؟»
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دوستان یه سوال! فقط نمیخوام مثل شاهنامه طولانی کنید قضیه رو...
راسته که مجریان هم جنس باز منوتو امید -تیام بصیر با هم ازدواج کردن؟! یا شایعه درست کردن؟ خود امید توی فیسبوکش گفته یه فیسبوک جعلی ساختن برام...
خب هری یه علاقه ایی داره بعضیا درس خوندن رو قبول دارن و دوست دارن میخونن و به جایی هم میرسن! ولی بعضیا هم میگن ف*ک د اسکول :imhappyplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این سال آخریو دارم جدی میخونم برا کنکورThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این تابستون هم کلا داشتم نکات کنکوری 3 سال گذشته رو میخوندم + دوره دروس 3 سال کذشته
''iMM (09-23-2015)
والا ما هم خوندیم ، لیسانسم گرفتیم اخرش چی؟!هیییچی تو درس خوندن نیسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تشویق به درس نخوندن نمیکنم اما تجربه بهم میگه هیچی توش نیس نه کاری هس نه هیچی....
من که تازه میخوام دفتزچه پست کنم برم خدمت....دو سال از عمر آدم تو اوج زندگی به فنا میره بعدشم که اومدی هیچی...
دوستام که دیپلم گرفتن رفتن پی زندگیشون الان زندگی دارن و .... ما هم دلمون خوشه درس خوندیم که چی؟!
Mohammad_ai69 (09-23-2015),pishva (09-23-2015)
حرفت درسته ولی نه برای کسی که خوب درس میخونهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بابای من همیشه میگه اگه قرار نیست خوب درس بخونی ، اصلا نخون
میبرمت جوشکاری یا بنایی آینده دار تره، حداقل یه حرفه ای یاد میگیری پول در میاری
کی گفته من اگه خوب درس بخونم پزشکی ، دندان یا دارو قبول شم هیچ فایده ای نداره ...
یا نباید درس خوند یا اگه قرار خوند باید خوب خوند
Apdentist (09-23-2015),Mohammad_ai69 (09-23-2015),The Viper (09-23-2015),WardeN (09-24-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©