This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برادر ، بیتت شاه بیته ها
من خودم عشق شعرم ، زیاد میخونم ، اینو ... فقط میتونم بگم حرف نداره
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برادر ، بیتت شاه بیته ها
من خودم عشق شعرم ، زیاد میخونم ، اینو ... فقط میتونم بگم حرف نداره
دهنمو سرویس کرده هنوز نتونستم hs بشم نمیدونم چرا خداااا
سرور های دیگه هم رفتم ولی اثری نداشت
چه دلیلی داره ؟ فکر نکنم اینطوری باشه مگه الکیه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خودش که اینطوری نوشته : preload the upate now so you're ready to play as soon as it's released in the coming days
برای منم بعد این آپدیت 85 مگ همین جوری شده.از صبح نمی تونم بازی کنمدوتا 2 چرا هی crash میده الان 2 دست پشت سر هم اینجوری شده .
برای من موقعی که یه بار میرم تو Settings اینجوری میشه، فقط با Settings مشکل داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
آقا چه کاریه شما میکنید آخه .... چرا الکی حجم زیاد میخرید ؟
موقعی که اجباری شد گیمنت ها هم آپدیت میکنن اونا تو 1-2 ساعت درجا آپدیت میکنن( اینترنتشون عالیه ) برید ازشون بخرید ( بهترین گیمنت ایران هم icg هست ک کنار حسینیه ارشاده )
Mohammad_ai69 (09-02-2015)
هرکس میخواد بازی با ووید رو یاد بگیره 100% این ریپلی رو نگاه کنه 100% !!!
Match 1764162043 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
یعنی به جرئت میگم تو این چند سالی که دوتا بازی میکنم تا حالا ندیده بودم کسی به این خوبی با ووید بازی کنه چه توی دوتا 1 چه دوتا 2
حتی از ادمیرال بولدانگ هم بهتر ووید بازی کرد !!!
روم روسیه هم بود
آخر بازی فانتوم لنسر به محض اینکه تلپورت کرد ووید بدون کرونوس در عرض 2 ثانیه زدش !!!
که حتی ویچ داکتر تیم خودشون خندش گرفت
تشکر بابات قرار دادان reply عالی بود البته منم بازی مثه این بوددااا با وید :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
Deadking (09-02-2015)
نشستم نگا کردم ولی این ez game بود اسلارک رو گزاشتن تو بوت تنها بدون هیچ ساپورتی لیچ هم چسبیده بود به اسلارک یکم نزدیک میشد برای فارم اسپل میزد روشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ووید هم فری فارم کسی که حداقل 2 گیم با ووید رفته باشه اینطوری فری فارم باشه اینطوری بازی نکنه باید ریپورتش کرد !!
Deadking (09-02-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©