نه یه ثانیه قبل از جوگیری بک آپ از دوتا گرفتم تشکر.
نه یه ثانیه قبل از جوگیری بک آپ از دوتا گرفتم تشکر.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
من همین چند دقیقه پیش فیلم Interstellar رو دیدم بهترین فیلم کل عمرام بود (زیاد فیلم و سریال میبینم) از اون وقتی که دیدم این فیلم رو زندگیم به دو دوره قبل از دیدن Interstellar و بعد از دیدن Interstellar تقسیم شد هیچ فیلمی ندیده بودم که ایقدر میخکوب شم روش پیشنهاد میکنم اگه ندیدین حتما ببینین
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
امان از این بعضی از سایتا ایتم خریدیم گفته 7 8 روزه الان شده 11 روز نیومده واقعا....
اون خیلی عالی بود ولی هنوز بهترین اثر نولانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1.inception
2.dark knight
interstellar میره رتبه 4 بعد از memento البته این سلیقه منه تو کار های نولان
A_W_Z_2 (09-14-2015)
نگا تو یه پیام بهش بده لینک ترید هم بش بده همون موقع برات ارسال میشه
البته این کارو ۷ روز بعد سفارش باید انجام بدی
Thenightwolf (09-14-2015)
همه اینکارارو کردیم هنوز ارسال نشدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا تو ایران کسایی که تحصیلات عالی ندارن یا آقازاده نیستن یا سرمایه خوبی ندارن عضوی از مردم عادی حساب نمیشن بیشتر به چشم برده میشه بهشون نگاه کرد.
دارم دنبال کار میگردم کلا دیپلم دارم + 19 سن.
برای گرفتن یا اول و مهم تر از همه داشتن پارتی کلفت هست ، بعد داشتن سابقه کار ، کم کم 2 سال (من نمیدونم کسی که تاحالا درس میخونده سابقه کارش کجا بود).
این موارد رو نداشته باشید کار های گیر شما میاد این ها هست.
13 ساعت کار کردن (بیشتر حمالی) در روز (8 صبح تا 9 شب) حقوق 600 هزار تومن. فقط 200 هزار تومن میشه کرایه ماشین ، محیطی بدون هیچ گونه پیش رفت و ترفیع.
در کل ایران جایی برای کسانی که میخوان از 0 شروع کنن نیست فقط جای آغا زاده های ******* هست که مثل زالو خون مردم رو بمکن.
دقیقا چرا من این جا به دنیا امدم؟؟
زنده با هر کشوری که تامین رفاه مردمش در اولویت قرار داره.
**==
ویرایش توسط ATER : 09-14-2015 در ساعت 11:09 AM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
مرد حسابی اونی که دکترا داره بیکاره بعد حرف از تحصیل میزنی ، اتفاقا امار رو ببین ، دیپلم و زیر دیپلم بیکاریش کمتره تا لیساسن به بالا . اگر کار می خواین فن و حرفه یاد بگیرین مثلا همین ارایشگری توی شهرهای 50 هزار نفر به بالا . دارمدش میلیونیه
باهات موافقمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من همیشه به این فکر میکنم چرا من
یه جا خونده بودم این که شما کجا به دنیا میایید اتفاقی هست
ولی باز خدارو شکر کن دو قدم اونورتر به دنیا نیومدی
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©