اینا اگه بخوان جاسوسی کنن ، عین اوسکولا یه جلد نمیزارن رو باتری که هر نفهمی بفهمه ( تازه بکنش و تمام ) !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انقد شیک و مجلسی کار میکنن که هیچکی هیچوقت متوجه نشه
اینا اگه بخوان جاسوسی کنن ، عین اوسکولا یه جلد نمیزارن رو باتری که هر نفهمی بفهمه ( تازه بکنش و تمام ) !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انقد شیک و مجلسی کار میکنن که هیچکی هیچوقت متوجه نشه
رفتم یه دست با پچ Reborn بازی کردم ، راحت میشه گفت داغون هست !! در حد یه Beta هم نیست !
تو بازی همش hotkey ها قاطی میکنن ، شماره های توی بازی همش قاطی میشه مثل شمار HP ، پینگ هم تو سرور Reborn حدود 150 تا بیشتر از سرور های خود دوتا 2 هست.
میزان به کار گیری از CPU و VGA به شددت بالا هست در حدی که انگار داره بازی Crysis 2 اجرا میشه در صورتی که تغیر گرافیکی محسوسی نداشته.
در کل آشغالی بیش نیست.
اگر قرار باشه نسخه اصلی بازی که بعد از TI5 میاد همین جوری داغون باشه اصلا برای همیشه DOTA 2 رو میگذارم کنار.
این Valve هرچی بیشتر پیش میره بیشتر می*رینه خاک تو سرشون کنن.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Four-Eyes (07-01-2015)
شما اگه داری جلد باتری رو بکن ببین چقد شیک و مجلسیه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
برای من وقتی که میری تو قسمت heroes و میخوای ایتم ها رو equip کنی خود به خود crash میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا 7.2گیگ الکی حروم شد
تنها قسمت خوب اینه که راحت میتونی custom map هارو بازی کنی وگرنه هیچ چیز دیگه ای نداره
کسی Tasslse Pudge رو داره واسه فروش ؟
ویرایش توسط John Snow : 07-01-2015 در ساعت 09:59 PM
دوستان آرکانا sf سره bet به فنا رفت .......... جالب اینه اصلا ناراحت نشدم
فک کنم از bet به دستش آورده بودی درسته؟ دوست خنگ من 124 دلار سر همین باخت.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دوستان کسی با سایت dota2.vpgame کار کرده ؟
سلام
خیلی سایت خوبی دارید.من که خیلی حال کردم دمتون گرم
فقط یه مشکل کوچولو:bloodseeker یکی از قوی ترین هیرو ها در دوتا2 هست ولی هیچ مطلبی دربارش ننوشتید
اگه کمی درباره ی این هیرو در سایت توضیح بدید ممنون میشم
Mohammad_ai69 (07-02-2015)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteشنیدین میگن مشکل کاربره ؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تنها جایی که گیم من بسته میشه بعضی وقت ها قبل از لود شدن مپ های کاستوم هست اونم گاهی وقتها
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©