داداش چرا باید بسته بشه؟ اون کاربری که میاد شروع میکنه رو بهش یه اخطار بدید فقط همین!خیلی راحت میشه به جای بستن یه تاپیک بسیار پر بازدید کاربر رو اخراج کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش چرا باید بسته بشه؟ اون کاربری که میاد شروع میکنه رو بهش یه اخطار بدید فقط همین!خیلی راحت میشه به جای بستن یه تاپیک بسیار پر بازدید کاربر رو اخراج کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
''iMM (09-14-2015)
از کسانی که بدبختی دیگران را دیده و بر روزگارِ خویش شکر می کنند حالم به هم میخورد.
داستایوفسکی
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteاینجوری باید خیلیا اخطار بگیرن!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ما اینجا مسؤول طرز فکر یکسری از افراد نیستیم. من کچل شدم از بس اومدم پست یکسری رو نفل قول کردم توضیح دادم باز اومدن حرف خودشونو زدن...
امروزه سیاست و نالیدن از زندگی شده نون پاس سفره مردم اینم آثارش! بچه هاشون هم میان تو جاهای که فعال هستن اینجور بحث هارو راه میندازن آخرش هم اونی که متضرر میشه ما یعنی کل انجمن هستیم.
باید در رابطه با اینگونه مسائل با میلاد صحبت کنم. یکسری نشستن عقب قضیه از دور داد میزنن لنگش کن!
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
داداش انجمن آزاد = فول اسپم ،ولی بازم دلیل نمیشه هر کی هر چی میخواد بگه...
ویرایش توسط Apdentist : 09-14-2015 در ساعت 05:05 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
امروز کل شهر یزد رو گشتم که بتونم یه موس mamba یا ouroboros بگیرم اصلا گیر نیومد
یه جا که گفت برات سفارش میدم 2 تا 3 هفته دیگه دستته یجا دیگه میخواست مامبا رو 600 تومن حسابم کنه
من سر این میسوزم اگه وسایل گیمینگ خوب بخوایم جدا از اینکه قیمت ها خنده داره گیر هم نمیاد
w3c (09-14-2015)
فیلم های نولان همشون فوقالعاده هستن... مخصوصا همین interstellar و inception هر دوی این فیلما میخکوب میکنه ادم روThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من روزی که این تاپیک رو ایجاد کردم بر این دلیل بود که ، پست های نامربوط زیادی در تاپیک های تخصصی دیده میشد و با ایجاد این تاپیک تا حدودی یا بگیم بیشترش کنترل شد و شما این رو حذف کنید بازتابش رو هم خواهید دید کسی که فکرش و ذهنش در مورد حرف های منفی هستش شما این تاپیک رو هم حذف کنید میرن توی مطالب جالب پست میدن اونم حذف کن و بعد جاهای دیگه شروع میکنن در نهایت به یک گزینه خواهید رسید که به قول حسین مشکل از کاربره
این رو خطاب به مدیران و کسانی که با حذف یا بسته شدن تاپیک موافقن ، گفتم
''iMM (09-14-2015),amin00988 (09-14-2015),ANG3L Of W4R (09-15-2015),Apdentist (09-14-2015),ATER (09-14-2015),Four-Eyes (09-14-2015),Milad._.R (09-14-2015),Soul Keeper (09-15-2015),رهی (09-14-2015)
اینا همش زیر سر این ریبورن هستند
اعصاب همه رو خورد کرده
آنلاین بگیر خوب اینهمه سایت خرید معتبر ..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
inceptionThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
the dark knight
و دیگر هیچ ....
لئوناردو دیکاپریو
کریستین بیل
و دیگر هیچ ...
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©