آره لول اسم io یه بار io میشه یه بار ویزپ، اسم دووم یه بار دووم میشه یه بار دووم برینگر.... لول
آره لول اسم io یه بار io میشه یه بار ویزپ، اسم دووم یه بار دووم میشه یه بار دووم برینگر.... لول
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اینکه خیلی خوبه باگ نیست .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی دوتا1 هم بعضی هیروها 2 تا اسم داشتن هر بازی شانسی میداد بین اون 2تا اسم.
500mg اپدیت دادن تو این 2 روز عجب hots وقتی تو حالت بتا بود اندازه نصف dota2 اپدیت نداده بود
اره رفتم گیم ان یه وضعی doomپیک داده بودم اسمش شده بود satanThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
sniperاسمش عوض شده بود اصن گیم به فنا رفت
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
اسم io رو باید عوض کنن io در اصل یکی از زنان بوده توی یونان که به پرسئوس کمک میکنه مدوسا رو بکشه بعد با پرسئوس ازدواج میکنه ..... همون whisp بذارن سنگینترهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب دوستان این تابستون هم به پایان رسید بعضی ها باید برن پشت میز درس بخونن بعضی ها هم مثل من باید برن پای تخته و درس بدن!
خیلی لذت بردم از این انجمن و کاربراش و خیلی لحظات لذت بخشی رو داشتم هر چند یه بحثی هم شد که زیاد جالب نبود ولی حقیقت تلخ از دروغ بهتره هر چند به 2 طرف آسیب می زنه
بعد از اون داستان یه 7-8 تایی هم چیز های جالب گزاشتم ولی وقتی دیدم کسی یه لایک هم نمی کنه به خودم گفتم شاید واقعا حال نمی کنن بام آدم بهتره وقتشو با کسایی باشه که حال می کنن باش .
من هم امید وارم همه اون دوستان شاد باشند منم میرم دنبال علایقم توی زندگی حداقل سعیم رو می کنم به جایی که واقعا لایقم برسم و برای همه دوستان آرزوی پیشرفت توی زندگی رو دارم
خدا نگهدار
حالا برو جلو دوستات قصه بساز از خونهبگو خوبم سلامم می رسونمبگو دورم ولی بخوای خودمو الانم می رسونم
تشکر از شما دوست و معلم گرامی؟ ولی اینو بدون که لایک هیچ فایده ای نداره! من توی بهترین سایت ایرانی ( پردیس گیم) 8 هزار لایک داشتم ،ویزیت دندون پزشکیم مفت شد؟ شارژنتم مفت شد؟ نونوا مجانی نون بهم داد؟ هیچ چیزی نداره لایک،موفق باشی.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
The Viper (09-18-2015)
چشم من
بیا منو یاری بکن
گونه هام خشکیده شد کاری بکن
غیرگریه مگه کاری میشه کرد
کاری از ما نیاد زاری بکن
اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد
تا قیامت دل من گریه میخواد
هرچی دریا رو زمین داره خدا
متن آهنگ چشم من داریوش
چشم من
بیا منو یاری بکن
گونه هام خشکیده شد کاری بکن
غیرگریه مگه کاری میشه کرد
کاری از ما نیاد زاری بکن
هرچی دریا رو زمین داره خدا
با تموم ابر های اسمونا
کاش می داد همه رو به چشم من
تا چشام به حال من گریه کنن
قصه ی گذشته های خوب من
خیلی زود مثل یه خواب تموم شدن
حالا باید سر رو زانوم بزارم
تا قیامت اشک حصرت ببارم
دل هیشکی مثل من غم نداره
مثل من غربت و ماتم نداره
حالکه گریه دوای دردمه
چرا چشمام اشکشو کم میاره
خورشید روشن ما رو دزدیدن
زیر اون ابرای سنگین کشیدن
همه جا رنگ سیاه ماتمه
فرصت موندنمون خیلی کمه
سرنوشت چشاش کوره نمیبینه
زخم خنجرش میمونه تو سنه
لب بسته سینه ی غرق به خون
قصه ی موندن ادم همینه
ویرایش توسط Apdentist : 09-18-2015 در ساعت 08:29 PM
''iMM (09-18-2015),ABNightmare (09-18-2015)
GL And HFThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام.
نت 1 مگ دارم اسیا تک خیلی خوبه تو بازی لگ و دلی نمیزنم خیلی کم اونم مثلا 3 بازی یه بار یه دلی بزنم ولی الان میتونم سرعت 4 مگ بگیرم{پول اومده تو دستمون:d } به نظرتون ارتقاع بدم یا فایده نداره اصن به سرعت نت بستگی داره!؟
ویرایش توسط Thenightwolf : 09-18-2015 در ساعت 09:57 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©