تام هاردی کجاش متوسطه رده 1 هست خیلی کارش درستهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برایان کرنستون دیالوگاشو نویسنده سریال میگه بازیش و شکل بیان دیالوگاش هست که انقد خوب از اب در اومده
تام هاردی کجاش متوسطه رده 1 هست خیلی کارش درستهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برایان کرنستون دیالوگاشو نویسنده سریال میگه بازیش و شکل بیان دیالوگاش هست که انقد خوب از اب در اومده
دیشب یک بازی رو 3v5 بردیم خیلی فاز داد
به جرئت میتونم بگم در اصل 2v5 بود یعنی من که E-Spirit بودم و Huskar
مرتیکه پدرسوخته 2 تا solar crest زد با Halberd و Armlet و Satanic منم که Blade mail با blink داشتم دیدم داستان جدیه hex زدم بازی رو بردیم.
آخرش پروفایل طرف رو چک کردم دیدم مثل اینکه خودش نبوده یکی داشته با Huskar براش Boost میکرده
رنک هم 3.9 بود اونا هم همه چی Disable داشتن براش از Lion و Vengeful گرفته تا Void و Storm که نزارن کاری کنه باز نتونستن بزنن
Match 1796269669 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
دارم میزنم تو کار یک اکانت دیگه برا تست
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
نه خداییش هنوز خیلی زوده بخواد بیاد جزو بهترین های هالیوود ولی خُب قبول دارم جذاب و با استعداده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
رفتم کیبورد تحویل گارانتی دادم گفت باهزینه خودتون امکانش هست تعمیر بشه.
البته شانس بیارم تعمیر کنن.
الان بدون کیبورد نشستم پای کامپیوتر
گفت شنبه باهاتون تماس میگیریم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
مگه چیکارش کردی شکست؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
چیزی افتاد روشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پین های دکمه هاش خیلی ظریفه
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
یه سوال متن پنهان توی این سایت کجا هست؟ مرسی.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
رو بــزنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پنهان کننده: s
Apdentist (09-16-2015)
ناموسا اسم هیرو ها رو دیدین ؟
---------------
یه لحظه دوتا ترکیده بود اسم همه هیرو ها عوض شده بود
ویرایش توسط Wind : 09-16-2015 در ساعت 11:00 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©