خخخخ فکر میکنم همون فکرایی بود که به سر منم زد بشینیم تبادل نظر کنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بچه ها این دمو دوتاباز قسمت یازده نزدیک شش ماه شد قرار ساخته بشه
خخخخ فکر میکنم همون فکرایی بود که به سر منم زد بشینیم تبادل نظر کنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بچه ها این دمو دوتاباز قسمت یازده نزدیک شش ماه شد قرار ساخته بشه
ویرایش توسط w3c : 09-15-2015 در ساعت 11:09 PM
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
درود بر توThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پَ چی فک کردی
تف به این UploadBoy تا یه پارت تموم نشه نمیشه بعدی رو شروع کرد ، خودم هنوز 2 پارت آخرشو دانلود نکردم
دوستان باگ lobby not found هنگامی که میخواستیم بازی رو watch کنیم ،رفع شد تشکر valve - ice frog
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
سلام آقا من مدرسه نمیخواد برم دانشگاه باید برم ولی یه نصیحت ،هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت نزارید درس و مدرسه باعث بشه دوتا بازی نکنید همین ارزش نداره
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Mohammad_ai69 (09-16-2015)
مگه نشنیدی قراره اموزش و پرورش زیر نظر دوتاباز مدرسه دوتا 2 بذاره بعد از 2 سال حقوقش چند صد برابر لیسانس و فوق لیسانسه :smile30:
کیبوردم دکمه های 2 و E و W و Ins و.. (سر جم 10 دکمش) شکست .
دیشب هم گوشیم از دستم افتاد ترکید.
دل تنگم فقط مرگ میخواد .
فعلا من برم بمیرم:smile41:
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
''iMM (09-16-2015)
چی شد اتر که این همه بلا سرت اومد
البته بگمم آبروم نمیره و خوب نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لیام نیسون که یه "فهرست شیندلر" داره بقیش متوسطه، تام هاردی و کریس اوانس هم در حد متوسط اند،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جانی دپ جزو بهترین هاس، نقش هایی رو بازی کرده که هیچ بازیگر دیگه ای نمیتونه جاشو بگیره. (مثلاً کی دیگه میتونه جک گنجشکه بشه یا ادوارد دست قیچی یا ...)
نیکلاس کیج هم یه زمانی بود که با "تغییر چهره" و "مرد خانواده" آدمو میخکوب میکرد ولی از 2005 به بعد دیگه فیلم درست درمون ازش سراغ ندارم...
در مورد برایان کرانستون هم که دیگه هرچی بگم حق مطلب ادا نمیشه ! تک تک دیالوگ هاش فوق العادس (برای من در این حد هم کافیه: "جسی، ایت ماست بی دان !)
در کل (به نظر من) توی این لیستت چندتا از چرت ترین بازیگرا رو گذاشتی کنار 2 تا اسطوره ! (دپ و کرانستون)
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
وای خدای من ،منم چقد بد شانسم! دیروز توی بدنسازی کفش 300 هزاری رو جا گذاشتم اومدم بیرون یه دوچرخه سوار 10-12 ساله زد زیرم ،خوردم به یه ماشینی که توی حرکت بود گوشیم افتاد ،خورد خورد شد! دوچرخه سوار بچه بود ترسید در رفت،ماشینم بچه بود؟ شانس مارو باش...
UnHoLy666 (09-16-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©