معلم سال دوم دبیرستان رشته ریاضی بود باور کنید بیش از 10 بار تو ریاضی میوند ما جلسه بعدی براش حل میکردیم میاوردیم خیلی زشته
معلم سال دوم دبیرستان رشته ریاضی بود باور کنید بیش از 10 بار تو ریاضی میوند ما جلسه بعدی براش حل میکردیم میاوردیم خیلی زشته
Apdentist (09-20-2015)
دوستان من الان وسط بازی هستم هی میام جواب میدم هی میرم ترو خدا بحث درس رو بزارید کنار من دو روز دیگه باید back بدم به دنشگاه و استاد و درس و.... عذابه واقعا..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اقا هیچکی از من بدبخت تر تو درس خوندن پیدا نمیشه مدرسه راهنمایی نمونه دولتی همه نوع معلم هم داریم از اونی که سر کلاس به بچه ها درس میده درس که تموم شد میره پور....ن مبزاره نگا میکنه تا اونی روزانه انتظار 7 ساعت درس خوندنو داره ما هم کم نمیاریمو سر کلاس همه راحت دانلود و پور...ن نگاه میکنن تا اونایی که از معلم عکس میگیرن فتو شاپ میکنن معلما همه سوژه بعضیا عقده ای حالا من بدبخت از یه هفته پیش شروع کردم رفتم کتاب خونه روزی 3 ساعت میخونم تازه قراره pc هم جم بشه XD
لولللللللللل من اگه بابام لپ تاب جمع میکرد که دیگه توی خونه شر بود ...
ولی بعضی وقتا مودم رو جمع میکرد 30 دقیقه بعدش خودش نیازمندش میشد
روزی 3 ساعت؟کمه والا من اونموقع که راهنمایی بود ( نه 6 ام 7 ام و این چرت و پرتا) روزی 5-6 ساعت میخوندم،دبیرستان که رفتم این مقدار رسید به عدد 30 دقیقه در ماه
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دارم میگم تو تابستون از مهر به بعد که 7 ساعت 8 ساعت میشه
ما سوم راهنمایی یکس از بچه ها رمز وای فای فهمید معاون تا میتونست زدش بعد میخاست بفرستش اداره معلما وساطط کردن
حالا اول دبیرستان ما نت مدرسه 6 مگ نامحدود بود صب تا شب فیلم دانلود میکردیم میبردیم خونه یا همون تو مدرسه نگا میکردم نه معلم گیر میداد ن معاون .. معاون هم از تو دفترش راحت میدید داریم چی نگا میکنیم
یه روز پ..ن دیدیم معاون کاریمون نداشت مدیر فهمید سر معاون عصبانی شد که دفعی بعدی حتما دعوا شدید کن
اقا یکی از بچه اسپارتاکوس میزاره بعد یه هو یکی داد میزنه معاون تو طبقه ماست فیلم هم سر صحنش بود اون دیوسی که پشت کامپیوتر بود احمق ک..ل به جایه اینکه پروژکتور یا کامپیوتر یا فیلمو بزنه بره مانیتور رو خاموش میکنه فرار میکنه
ما هم شروع میکنیم به هول شدن که چکار کنیم یه دوتا از بچه ها فداکاری میکنن وقتی یه متر مونده بود معاون برسه تو کلاس بکیش چنان پرشی میکنه پرژکتر رو خاموش میکنه یکی دیگه هم کامپیوتر رو بعد معاون میاد این دوتارو میگیره میبره دفتر زنگ میزنه والدینشون اینا پ..ن نگا میکنن:d
اقا خیلی دلم براشون سوخت این دوتا حتی نگا هم نمیکردن فقط تو کلاس بودن
dota شما هم ریده؟ دقیق 47 مین داره سرچ میکنه ی مچ بریم
Learn How [Fragile] You Are!
Keep Calm I'm Just OFFlin3
ماشالله معلم ها همه استم...ناعی بودن و ما خبر نداشتیم واقعا بحث باحالیه با تشکر ازحسینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا شما از کجا میدونی درس تموم شد میفرفت پور..ن نگاه میکرد
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از صبح ساعت 10 اینطوری شده داداش الان با بچه ها پارتی 4 نفره 20 مین صبر کردیم فایند نشد اومدم بیرون
انگار مثلا همه رفتن کاستوم گیم پلی بدن کسی نیست
اقا ناموسن عجب چیزی گفتی دمت گرم خیلی باحال بود شاد شدیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید بهش بگیم اسپارتاپو..رن جای اسپارتاکوس
از game of therons هم بدتره
حالا الان شما کجایی تو همون مدرسه ای
ویرایش توسط w3c : 09-20-2015 در ساعت 05:09 PM
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
The Viper (09-21-2015)
اره من از 5.15 منتظر گیمم ولی مال من هر ده دقیقه از اول میاد
من از وقتی که پست آخرم رو دادم تا همین الان دارم فایند میکنم تشـــکر آیس فراگ.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©