از دیشب تا همین ۹۸ مگ که الان اومد فک کنم بشه ۵۵۰ مگ تقریبا
از دیشب تا همین ۹۸ مگ که الان اومد فک کنم بشه ۵۵۰ مگ تقریبا
دقت کردین از وقتی مدرسه ها باز شده فعالیت انجمن هم کمتر شده؟ قدیما هر روز که نمیومدی تاپیک ها 10 صفحه میرفتن جلوتر...
منم دیگه باید کم کم به خودم بیام تا قبل حذف اضافه برم سر کلاسا اصن ببینم چی ب چیه از بخور بخواب و قلیون و دوتا چیزی در نمیاد
این ترم با یک استاد پدر فلان شده دارم که 2 ترم پیش گفت 20 بشی 7 میدم 0 هم بشی 7 میدم بهت هیچ دیوثی هم غیر این فلان شده عوضی ارائه نداده...کلاسش هنوز 28 نفر ظرفیت داره ببینید کیه دیگه...:smile69:
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
w3c (09-26-2015)
باو من این ترم رفتم دیوسا میگن باید برای دندون پزشکی ( آخه دندون پزشکی رو چه نیاز به solid work میگه باید باهاش کار یاد بگیری باو اههههههههه خدا لعنت کنه !! مثل بز دارم خدا تومن پول میدم بعد اینم روش... ترمی به اندازه یه 206 داریم پول میدیم علاقه به دندون پزشک شدن = 0 اجبار = 100
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
w3c (09-26-2015)
دندون پزشکی کجا میخونی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ترم قبلی من خودم ۸۵۰ شهریه ریختم آخرش حذف کردم نرفتم امتحان بدم
پ.ن: دوست عزیزی که لینک فروش چیز پی.انت رو پاک کردم تاپیک رو برات پاک نکردم حدالامکان بهت پ.خ بدن بفروشی نگی الان مدیر فلان جا همچین آدمی بود زارت زد کار مارو خراب کرد...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
http://uupload.ir/files/0xkp_screens...3_15_24_pm.jpg
یکی دوتاشونو هم ببرم سود کردم لازم نیست همرو ببرم
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حذف کردم ، خودش هم تحت کنترل کردم.
رفیق بین الملل شیراز میخونم ،نه باو این جا اینقد بچه خر پول ریخته ... که نگو! یارو باباش 20 ساله آلمانه پسرش قسم میخورد برام میگفت 5 ماهی براش 500 میلیون میفرسته ،گوشی سادش آیفون 6 گلده مارو دعوت میکنه بیرون میگه چیزی نیست که فوقش 400 تومن میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وای رفیق چشمت روز بد نبینه یه بار رفتیم هفت خان ( یکی از بهترین رستوران های شیراز) صورتحساب رو آورد 640 هزار تومن خودم هنوز باورم نمیشه 6 نفر 640 تومن اصن یه وضعیتی داره این پسر ... خونش خونه که چه عرض کنم کاخه !! ماشینش sportage
خداوندا به ما هم از این چیزا عطا فرما ،آمین.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
آقا چرا قسمت مالتی مدیا ترکیده؟
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
چون شیرازی هستم میدونم چی میگیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا اکثر بین الملی های شیراز همین طورین
من خودم قبلا تو راهنمایی امام رضا میخوندم طرف نصف سال امریکا درس میخوند تصف سال ایران
کوچه ابلفت خانی ام نگا کرده باشی خودت میدونی په خبره و چجوریه
بله ولی پول زیاد واقعا خوب نیست! 90 درصد دوستای خر پول من،خودشون رو که فا ... ک دادن هیچ منم دیگه اهل درس نیستم،قلیون و شب زنده داری و .. همه چیز _________________ مشروب! ( منهای مشروب و البته مواد )
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©