من آخرین سریالی که دیدم آروو بود اونم تا آخر فسل دو.:dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من آخرین سریالی که دیدم آروو بود اونم تا آخر فسل دو.:dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مفهومی ترین سریالی که دیدم games of thrones بوذ
mr robot هم خوب بود ولی چند تا سکانس کل سریالی رو که دیدی به فنا داد
rick and morty و family guy هم خیلی خوبه
baby daddy , young and hungry
به غیر گیم و مستر ربات همشون کمدی ان
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واای shameless فوق العاده است اصلا مثل این سریال نیست فصل ۶ هم امسال میاد
البته الان که فقط HOUSE OF CARDS JUST KEVIN SPACY
The Viper (09-25-2015)
فونت بزرگ، الفاظ زشت
پست پاک شد. در صورت تکرار هم اخطار خواهید گرفت.
--------------------------------------------------------------
چنل ساختم به نام iran - dotabaz.com طرف جوین داده مینویسه شرطی نبود؟ شرطی! حالا با افتخار solo mmr هم گذاشته رو پروفایلش. چند؟ 1643 :دی
من دیگه حرفی ندارم
-------------------------------------------------------------
میلاد کجایی بازی رو ببینی دقیقه 53 تا به اینجا 3-3 شده...استفلال میبره من میدونم lol
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Milad._.R (09-25-2015)
3-1 باید بازیو میبرد این داور به دادتون رسیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه به اون ۲ تا پنالتی استقلال نه به اون پنالتی مسخره حنیف نه ب اون گل مردود و آخرش هم نه ب اون سوت زدن سر ۴ دقیقه وقت تلف شده... (نه ب اون x4)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من بی صبرانه منتظر دوشنبه هستم تا ببینم تکلیف این داور چی میشه تو ۹۰
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
[DR.[mmL (09-25-2015)
امیدوارم گواهیشو بگیرن ... قضاوت درست میکرد آدم حرص نمیخوردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بنده بخاطر مبلغی که از دستم رفت ناراحت نیستم ( 10 تومن رفت ) ..... بلکه از مبلغی ناراحتم که سود نکردم ( 50 تومن سودم میشد )
سود؟ ای قمار باز
bet dota رو به fu دادی بس نبود اینم روش
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
من توی فوتبال بالای 200 سودم بوده کلا (!!!)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینا هم شورشو در اوردن هر بازی میکنی بعدش میزنه اپدیت ، خیلی نت تمیزیم داریم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©