نه مشکل سربازی ندارم! سختی چی؟
نه مشکل سربازی ندارم! سختی چی؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دوستان دنبال یک ضبط صدا با کیفت بالا و هزینه پایین زیر 300 ت هستم، اگر کسی مدلی آشنایی داره لطفاً معرفی کنه! صدا رو باید از فاصله 3 تا 7 متری بتونه ضبط کنه و نویز محیط رو هم کات کنه اگر یک جستجویی هم بکنید ممنون میشم
خدا به خیر کنه...:smile11:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
GB 1.1 اپدیت
ty valve
bayani (10-03-2015)
فکر کنم تا آخر پاییز 10گیگ آپدیت بدن :sThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
بحای این صحبت ها فکری به حال ما کن تو ساوه که 300 تومنیشه دارن 500 میفروشن ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1.1G???
watafak!
:frageplz:
ویرایش توسط Soul Keeper : 10-03-2015 در ساعت 10:35 AM
آقا من که آپدیت نمیکنم تا ... والو بسوزه منم پلیر فعالشم دیگه،ول کن بابا هی زرت زرت آپ میده.خارجیا با نت خداشون حال ندارن دیگه آپ کنن،چه برسه به نت داغون ما.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اقا این 1 1gb واسه شما هم اومد من فک کردم بازی من پریده
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
Gg wp report valve pls فک کنم دیگه وقته خدافظیه !!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©