سلام باید مورد اعتماد باشه چون نماد اعتبار داره همین توری نمیتونه بخوره پشتیبانی و فکس هم داره و من ازش ادرس ندیدم اگه اونم داره پس اوکی هستش ولی چرا از دیجی کالا نمیخری
سلام باید مورد اعتماد باشه چون نماد اعتبار داره همین توری نمیتونه بخوره پشتیبانی و فکس هم داره و من ازش ادرس ندیدم اگه اونم داره پس اوکی هستش ولی چرا از دیجی کالا نمیخری
قطعات می خوام دوست عزیز
تاحالا کسی فیفا 16 روی pc بازی کرده آنلاین؟
ارزش خریدن داره؟
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
درود!
یه ایکس باکس 360 ( الایت دارم ) قدیمی(مربوط به 5 سال پیش) بدون حتی 1 خط ! ( آدم وسواسی هستم به شدت!) اصل اصل آمریکا + بهترین موتور هم داره.
ضمن اینکه 110 -120 بازی دارم که مجانی میدم به خریدار
دلیل فروش= دیگه حس بازی کردن با کنسول رو ندارم آخرین بازی که خریدم برا کنسول gta v بود
ویرایش توسط Apdentist : 10-13-2015 در ساعت 01:28 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
خوش به حالت من ندارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ.ن(عن پ.ن رو در بیارین :d ) : میخوای بفروشی ؟ :d
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
بله دیگه
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
w3c (10-13-2015)
چند میدی؟
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله من یه بار یه چیزی حدد 150 تی خریدم مشکلی برام پیش نیومد روم 5م به دستم رسید و هیچ مشکلی نداشت در کل راضی بودم
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
Mohammad_ai69 (10-13-2015)
قیمت پیشنهاد بدید،اضافه کنم نکاتی رو!
1 = به لایو وصل شدم ، بن - فلگ نیست! چون همه ی بازی هام burner max هست،قدیمیا هم که نبود این چیزا ( برنر...)
2= مادربوردش جاسپر هست
3=هدست داره!
4= دسته بدون سیم داره! ( یه مشکی- که باید باتری بهش وصل بشه)
5= کابل برای اتصال به شبکه لایو هم داره
ضمن اینکه پوینت لایو هم داشت قبلا ،3 سالی هست نرفتم لایو نمیدونم پوینتم رو گرفته یا نه!
بازی هام هم همه برنر هستند،ضمن اینکه یه بازی pes 2010 هم دارم که اورجینال هست به قیمت 100 تومن! ولی مجانی میدم به خریدار + کل بازی های دیگم + دسته و کابل اتصال به لایو!
فقط قیمت کم نباشه
اینم بگم بازی که توی خود کنسول بود رو هم هنوز دارم یه بازی batman با ماشینی( pure)
تمام سی دی هام هم حتی 1 خط هم نداره،کلا وسواسی بودن یه خوبی که داره همینه!
ویرایش توسط Apdentist : 10-13-2015 در ساعت 04:34 PM
بله رفیق مطمن هست این سایت کلا هر سایتی دیدی نماد اعتماد الکترونیکی داشت بدون مطمنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (10-13-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©