تیم contract رو برنده میشه دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد 3 بار پشت سر هم باید contract رو شما برنده شین توی 3 بازی تا ایتم بگیرین
تیم contract رو برنده میشه دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد 3 بار پشت سر هم باید contract رو شما برنده شین توی 3 بازی تا ایتم بگیرین
دوتا 2 هم ، دوتا 2 قدیم ، با این همه باگی که داشت حالش بیشتر بود و شوق بیشتری داشتیم براش
مچکرم داداچThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منتظر بقیش هستم!
Learn How [Fragile] You Are!
Keep Calm I'm Just OFFlin3
آقا این Oracle تو دوتا1 کوتوله بود چرا اینقدر گندس تو دوتا2
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Gol zadi damet garm lebas chera dar miari ahhhhhhhhhh
|
Mr.Nobody (11-24-2014)
جو گیر شد ، میگن سگ یگیرتت اما جو نگیرتت :d
اقای مدیر یک ایده خوب دارم :
چندتا دختر گیمر بیارین توی چت باکس ول کنین ( مگه ماهیه !!! ) که چت روم رواج پیدا کنه :smile30:
البته سن های مختلف باشه تا رنج 23 هم باشن که به درد ما هم بخوره :smile106:
شوخی کردم :smile30:
طرف Sand king برداشته با افتخار هم میگه من ساپورت بازی میکنم بعد تا آخر بازی نه Cour خرید نه ward تا دقیقه 50 بازی هم گیر بستن بلینک دگر بود
خیلی وقت پیش داشتم یه سمیناری میدیدم یادمه یه حرف قشنگی زد ، گفت که : چه خوبه قبل از اینکه ثروتمند بشیم یا مدیر جایی بشیم یا رییس یا پست مهمی ، انسانیت یاد بگیریم یاد بگیریم چطوری با هم نوع خودمون چگونه رفتار کنیم خوب بودن رو یاد بگیریم . امروز بیرون بودم دم ظهری ساعت 1 ، منتظر ماشین بودم که سوار شم بیام خونه ، دیدم یه دختر مدرسه ای ( فکر کم اول تا سوم دبستان بود ) با لباس مدرسه داشت گدایی میکرد ، تنها گدا اونجا بود . یک ماشین لوکس که فکر کنم 300-400 میلیون بود ، وایساد و شاسی بلند بود . این دختر بچه با قد کوتاش شروع کرد به زدن شیشه ی نیم باز ، راننده که ادم 35-40 ساله ای بود شیشه رو روی این دختر بچه بست ، این کار رو که کرد هرچی دختر بچه صدا زد برای 1000 تومان یا یک کمک ناچیز ، طرف توجه ای نکرد و عینک خودش رو به چشم زد ( به منظور بی توجهی ) . اونجا اشکم در امد و اگر یک مولتی میلیونر بودم ، میزدم شیشش رو میوردم پایین و پول کل ماشیین و خودشو مینداختم جلوش و یه تف هم تو صورتش ، اما هیچ کاری از دستم بر نیومد . فقط توی دل خودم گفتم ای ادم ، ایا این 1000 تومان تورو گدا میکرد یا ثروتمند ؟
واقعا انسانیت مرد ، ای بشر تا کجا به این شتابان ، مقصد خاکست .
مقصد همه خاک نیس داداThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Learn How [Fragile] You Are!
Keep Calm I'm Just OFFlin3
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©